Tavs dzimšanas laiks – lūk, ko tas atklāj par tevi!

Lūk, ko laiks, kurā esi piedzimis, atklāj par tevi pašu!

Ir zināms, ka dzimšanas gads, mēnesis un horoskopa zīme kopumā nes kādu informāciju par konkrētām rakstura iezīmēm, taču kā ir ar dzimšanas laiku? Protams, dalīt visu pa minūtēm un sekundēm būtu absurds, taču divu stundu intervāls spēj pavēstīt pietiekami daudz.

00:00 – 2:00

Tie, kas ir dzimuši pusnaktī, ir mērķtiecīgi, taču bieži vien nespēj nošķirt darbu no privātās dzīves. Viņi diezgan prasmīgi spēj rast risinājumus dažādām sadzīves problēmām. Viņus ātri vien spēj nogarlaikot viena veida uzdevumi un rutīna kā tāda.

2:00 – 4:00

Ja esi dzimis šajā laika posmā, tad tu, visticamāk, neseko apkārtējiem, bet gan dari tā, kā pats uzskati par pareizu. Tev raksturīgāk ir būt līderim, nevis sekotājam. Svarīgi ir atrast partneri, kuram galvenās nav materiālās vērtības, pretējā gadījumā būs ļoti grūti. Tev ir daudz talantu, kurus tu varētu attīstīt, izvēlies īsto un sirdij tuvāko!

4:00 – 6:00

Tev nesagādā grūtības jaunu kontaktu veidošana, bet par draugu tu neizvēlies kuru katru. Patiesībā, tavs draugu loks ir visai šaurs, bet tu vismaz zini, ka viņiem vari uzticēties. Šajā laikā dzimušie ir emocionāli, bet šo īpašību cenšas noslēpt pēc iespējas vairāk. Iemācies veltīt pietiekami daudz laika arī sev mīļajiem, jo bieži vien tev tam neatliek laika.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

 

Pievienot komentāru