Tests. Izvēlies kārti un uzzini, kas tev pietrūkst līdz pilnai laimei!

Katrs cilvēks cenšas kļūt laimīgs. Un katram no mums ir savs ceļš… vienam grūtāks, otram vieglāks! 

Taču reizēm gadās tā, ka mēs neesam spējīgi saskatīt laimi, kas ir mums degungalā, tāpēc mēs piedāvājam testu, kurš palīdzēs jums tikt skaidrībā ar to, kas tas jums īsti pietrūkst līdz pilnai laimei.

Viss, kas jums jādara – jāizvēlas viena no šīm kārtīm un jāizlasa attiecīgās kārts apraksts. Atcerieties, ka jūsu izvēli vada zemapziņa, līdz ar to tā nav nejaušība. Ticēt tam vai nē – katra paša ziņā, taču pilnīgi noteikti ir vērts ieklausīties!

Lasi vēl: Sapņu tulks. Ielūkojies savā zemapziņā

 

1. Jums pietrūkst neatlaidības. Šajā dzīvē nekas nenotiek tāpat vien. Ja jūs gribat sasniegt savus mērķus, tad jums jāpieliek pūles, lai to izdarītu. Var, protams, gaidīt, kad laime nokritīs no debesīm, taču tas būs ļoti ilgi.

2. Jums pietrūkst atpūtas. Pēdējā laikā jūs esat nedaudz pārstrādājies. Jūsu skats uz dzīvi ir aizmiglojies un jums ir grūti noteikt prioritātes. Pažēlojiet sevi, ļaujiet sev ieelpot. Tad jūs arī spēsiet novērtēt savu dzīvi.

3. Jums pietrūkst apgaismības. Jūs esat daudz laimīgāks, nekā domājat. Jūs vienkārši ne vienmēr protat novērtēt to, kas jums ir. Paskatieties uz dzīvi no cita rakursa. Varbūt pietiek žēloties? Neiemācoties novērtēt to, kas jums ir, jūs nekad nespēsiet sasniegt iekšēju harmoniju.

4. Jums pietrūkst noteiktības. Jūs ķeraties klāt visam un uzreiz. Jums nav skaidra rīcības plāna, tāpēc jūs bieži vien nonākat nepatikšanās. Pacentieties noteikti prioritātes pēc savām vēlmēm. Tas viss nokārtosies.

5. Jums pietrūkst vienkāršības. Jūs mīlat visu sarežģīt. Nav jēga meklēt apslēpto domu tur, kur tās nav. Reizēm koks ir vienkārši koks, nevis likteņa dota zīme. Esiet vienkāršāks, tad arī jums izdosies saprast, kas jums ir nepieciešams pilnai laimei.

Lasi vēl: Tests. Kādi patīkami notikumi jūs gaida šajā pavasarī?!

Pievienot komentāru