Uzzini, kā tevi ietekmē tas, kurā stāvā tu dzīvo!

Katram skaitlim numeroloģijā ir kāda konkrēta nozīme, un pamatojoties uz šo seno ezotērikas zinātni, jūs varat uzzināt par šī skaitļa ietekmi uz cilvēka dzīvi!

Skaitļi ir mums visapkārt! Izrādās, ka liela nozīme ir arī tam, kurā stāvā mēs dzīvojam, jo tas spēj ne tikai izstāstīt kaut ko par mums, bet arī ietekmēt mūsu dzīvi, tāpēc mēs tev piedāvājam noskaidrot, ko par tevi un tavu dzīvi liecina stāvs, kurā tu dzīvo!

Lasi vēl: Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību!

1. stāvs

Šis skaitlis apvelta cilvēku ar ambīcijām un tieksmes pēc pilnības. Šis stāvs spēj atnest veiksmi izteiktiem karjeras cilvēkiem.

2. stāvs

Šis stāvs liek cilvēkam būt daudz pacietīgākam pret apkārtējiem cilvēkiem. Bieži vien šī stāva iemītnieki cieš no depresijas, daudz sapņo un dzīvo ilūzijās.

3. stāvs

Šī stāva iemītnieki tiecas pēc varas, autoritātes un materiālajiem labumiem. Viņiem ļoti svarīgs ir augsts stāvoklis sabiedrībā.

4. stāvs

Šī stāva iemītnieki bieži vien mēdz būt neapmierināti ar savu dzīvi. Viņi pastāvīgi sūdzas par apkārtesošo realitāti un ir ļoti jūtīgi pret kritiku, kas vērsta viņu virzienā.

5. stāvs

Saskaņā ar numeroloģiju, piektais stāvs veicina karjeras attīstību un palielina peļņas iespējas.

6. stāvs

Šis stāvs ir ļoti labvēlīgs ģimenēm. Miers, labklājība, bērni, komforts un mīlestība – to visu šis stāvs var dot tiem, kas tajā apmetīsies.

Lasi vēl: Kurš ir tavs mīļākais skaitlis?! Lūk, ko tas par tevi liecina!

7. stāvs

Oriģinālu un radošu cilvēku stāvs. Ja arī šajā stāvā apmetas pavisam parasti cilvēki, tad drīz vien viņi tomēr sāk dzīvot pavisam savādāk.

8. stāvs

Neveiksmīgs stāvs, jo tajā dzīvojošie sāk domāt ļoti aprobežoti. Šajā stāvā dzīvo maksimālisti, kas nereti krīt no vienas galējības otrā.

9. stāvs

No devītā stāva nāk ļoti spēcīga enerģētika. Tur atradīs laimi tie, kas vienmēr tiecas uz savu mērķu sasniegšanu, jo tas ir līderu stāvs.

10. stāvs

Tie, kas dzīvo šajā stāvā, tiecas pēc varas un līderības gan darbā, gan ģimenē, gan arī savā paziņu lokā.

11. stāvs

Šis stāvs cilvēkam piešķir lielu gribasspēku. Veiksmīgs variants ambiciozām, oriģinālām un radošām personībām.

12. stāvs

Vibrācijas, kas nāk no šī stāva, ļoti negatīvi ietekmē cilvēka raksturu. Šī stāva iedzīvotāji kļūst par sevi nepārliecināti, un viņiem pastāvīgi ir nepieciešams morāls atbalsts.

13. stāvs

Šis ir izgudrotāju un novatoru skaitlis. Parasti šajā stāvā dzīvo neparasti cilvēki, kas cenšas radīt kaut ko jaunu, tomēr reizēm viņu idejas paliek nesaprastas.

Lasi vēl: Laulību numeroloģija: izskaitļo, kurš ir vispiemērotākais datums tavām kāzām!

14. stāvs

Par šo cilvēku dzīves jēgu kļūst materiālās vērtības. Šis stāvs nes veiksmi tiem, kas vēlas kļūt bagāti.

15. stāvs

Šis skaitlis piešķir cilvēkam iekšējo un ārējo šarmu. Šī stāva iemītnieki spēj piesaistīt citus cilvēkus.

16. stāvs

Šis stāvs padara cilvēku brīvu, ar tieksmi uz risku un avantūrām. Šajā stāvā parasti dzīvo ceļotāji un piedzīvojumu meklētāji.

17. stāvs

Cilvēki, kas dzīvo šajā stāvā ir ļoti īpatnēji. Viņiem neeksistē nekādi ideāli, viņi paši ir pieraduši meklēt patiesību un izlemt, kas viņiem ir labi vai slikti.

18. stāvs

Šis stāvs apvelta cilvēku ar enerģiju, kas viņam palīdz īstenot plānus un vēlmes. Vēl šī stāva iemītnieki bieži vien ir ļoti rūdīti un impulsīvi.

19. stāvs

Šis stāvs cilvēkam piešķir ļoti spēcīgu raksturu, kas var negatīvi atsaukties uz attiecībām ar citiem cilvēkiem, ja vien viņš neiemācīsies apspiest savas līdera dabas negatīvos aspektus.

20. stāvs

Šī stāva iemītnieki dzīvo savās ilūzijās. Viņi nav radīti sadzīvei un reālās dzīves grūtībām.

21. stāvs

Šī stāva iemītnieku domas ir ļoti materiālas. Te visas vēlmes un sapņi ātri vien kļūst par realitāti.

22. stāvs

Šis skaitlis cilvēkam piešķir neizlēmību un nepārliecinātību pār sevi.

23. stāvs

Šī stāva iemītnieki ļoti daudz ko vēlas no dzīves, taču pieliek ļoti maz pūļu, lai kaut ko sasniegtu un realizētu savus sapņus un mērķus.

24. stāvs

Šis ir ciešanu un emocionālās nestabilitātes skaitlis. Šī stāva iemītnieki visas negatīvās situācijas ir pieraduši pieņemt kā pašsaprotamas.

25. stāvs

Šis stāvs izstaro nepastāvības un nestabilitātes enerģētiku. Šī stāva iemītnieki metas no vienas galējības nākamajā un pastāvīgi meklē kaut ko jaunu.

 

Pievienot komentāru