Uzzini, ko par tevi liecina tava asins grupa!

Zināt to, kāda tev ir asins grupa, ir ļoti svarīgi! Ja nu gadījumā tev kādreiz būs nepieciešama asins pārliešana, ir ļoti būtiski zināt, vai tava asins grupa sakrīt ar otra cilvēka asins grupu, taču, kā izrādās, tas nav vienīgais iemesls!

Izrādās, ka pēc tavas asins grupas var daudz ko pateikt arī par tevi pašu, jo tiek uzskatīts, ka vēsturiski asins grupas ir veidojušās pie dažādiem apstākļiem, kuros dzīvoja senie cilvēki, līdz ar to cilvēkiem ar vienu un to pašu asins grupu ir ļoti daudz kopīgā, tāpēc mēģini noskaidrot, kurai asins grupai piederi tu, un uzzini par sevi pilnīgi ko jaunu!

Lasi vēl: Visa patiesība par cilvēkiem ar brūnām acīm; īpašs gēnu komplekts!

 

I grupa

Tā ir pati senākā asins grupa, kas saglabājusies jau no neandertāliešu laikiem. Tajā laikā cilvēki galvenokārt ēda dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktus, līdz ar to cilvēkiem ar šo asins grupu ļoti labi der tieši tāda diēta, kas ir piesātināta ar dzīvnieku valsts proteīniem.

Cilvēki ar I asins grupu ir dzimuši līderi un vadītāji, jo viņu unikālā spēja paredzēt visu uz priekšu bieži vien palīdz viņiem atrast izeju no pašām neveiklākajām situācijām. Viss būtu brīnišķīgi, ja vien viņiem nepiemistu paviršība un vulgāra bezatbildība. Tas ir tas, pie kā šiem cilvēkiem vajadzētu piestrādāt, lai būtu pilnībā veiksmīgi.

Labas veselības ķīla neandertāliešu pēctečiem ir kustība – jo vairāk un aktīvāk šie cilvēki kustēsies, jo ilgāk dzīvos.

Vīrieši ar I asins grupu ir ļoti labi mīlnieki, mīl iekarot sievietes un nekad neapstāties pie jau sasniegtā.

Sievietes ar I asins grupu ir ļoti greizsirdīgas un viņām piemīt ļoti aktīvs temperaments.

II grupa

Šī asinsgrupa parādījās mazliet vēlāk, kad cilvēki jau bija nopietni sākuši interesēties par lauksaimniecību un kļuvuši par visēdājiem, tāpēc šie cilvēki labprāt izvēlas dažādot savu uzturu.

Cilvēki ar šo asinsgrupu ļoti viegli pielāgojas jebkuriem noteikumiem un izvairās no konfliktiem. Viņi ir radīti saziņai, tāpēc viņi gandrīz ar visiem spēj atrast kopīgu valodu, kā arī viņi ļoti labi spēj pārvaldīt dažādas valodas.

Visbiežāk šiem cilvēkiem attīstās sirds un redzes problēmas, kā arī rūpīgi vajadzētu uzraudzīt aknu darbību.

Vīrieši ar šo asins grupu ir kautrīgi un uzticami, viņi ciena savas partneres.

Sievietes ar II asins grupu ir ideālas sievas, uzticīgas un saprotošas, parasti arī ļoti mīl bērnus.

III grupa

Šī asins grupa izveidojās tajā laikā, kad uz Zemes sāka palikt vēsāks. Grūtā pāreja no karstuma uz aukstumu ietekmēja asins sastāvu, notika mutācija.

Atšķirīgā šo cilvēku iezīme ir pacietība. Viņi var būt lieliski juvelieri un ķirurgi. Viņiem piemīt prasme ļoti labi darīt to, ko viņi pat nekad agrāk nav apguvuši.

Parasti viņiem ir problēmas ar kuņģi un bieži vien viņi cieš arī no infekciozām saslimšanām, kas skar gļotādu.

Vīrieši ar šādu asins grupu bieži vien maina savas partneres, taču noteikti tikai līdz tam brīdim, kad viņi satiek to vienu vienīgo, jo tad viņi kļūst prātīgi un nomierinās.

Sievietes ar III asins grupu atšķiras ar īpašu ekstravaganci un stila izjutu it visā, mīl valdīt un aizstāvēt savu viedokli līdz pēdējam.

IV grupa

Tā ir pati retākā un jaunākā asins grupa. Tā parādījās aptuveni 1000 gadus atpakaļ.

Šiem cilvēkiem ir ļoti laba imunitāte, taču viņiem ir arī vājās vietas – piemēram, dzirdes orgāni, āda, kauli un locītavas.

Šāda asins grupa bieži vien ir zinātniekiem un izgudrotājiem.

Vīrieši ar šādu asins grupu ir lieli maldinātāji, viņi noteikti zina, ko darīt, lai pievērstu sev uzmanību.

Sievietes ar IV asins grupu ir ļoti seksuālas, pievilcīgas un arī ļoti izvēlīgas savos kontaktos.

 

Pievienot komentāru