Vai zinājāt, ka mājdzīvnieki var ietekmēt jūsu mājas enerģiju?

Mūsdienu pasaulē gandrīz ikvienam ir mājdzīvnieks. Saskaņā ar Feng Shui teikto, ne katram mājdzīvniekam ir labvēlīga ietekme uz jūsu mājas enerģiju. Tomēr daudzi dzīvnieki var ne tikai radīt prieku mājsaimniecības locekļiem, bet arī uzlabot dzīvokļa enerģijas fonu.

Katrs dzīvnieks ir unikāls dabā un enerģijā. Pat pieskaroties tiem tas rada prieku un uzlabo garastāvokli. Daudzi domā, ka nav iespējams sazināties ar mājdzīvniekiem, bet tas tā nav. Mājas mājdzīvnieki izjūt mūsu pārdzīvojumus un vienmēr zina, ko mēs gribam noklusēt.

Feng shui māksla māca cilvēkiem rūpēties par sava dzīvokļa enerģiju. Saskaņā ar šo mācību, pat mājdzīvnieki var ietekmēt mūsu mājas enerģiju. Mūsu senči mājdzīvniekus izmantoja noteiktos nolūkos un galvenokārt balstījās uz intuīciju. Tagad majdzīvnieki palīdz mums atbrīvoties no vientulības. Mēs pieķeramies tiem kā cilvēkiem, un katru dienu mēs viņiem dodam savu mīlestību un rūpes. Varbūt arī viņi mums nav mazāk labvēlīgi. Jūs varat uzzināt par to.

Kā mājdzīvnieki ietekmē enerģiju mājās?

Dzīvnieki ne tikai dod mums pozitīvas emocijas un uzlabo mūsu garastāvokli. Viņi rada harmoniju mājā un attīra to no negatīvās enerģijas. Turklāt viņi atvieglo bezmiegu un pat noņem viņu saimnieku slimības. Tomēr vissvarīgākais ir tas, ka viņi var jums mīlēt, vienlaikus nepieprasot to pašu. Atliek noskaidrot, kurš dzīvnieks ir vislabāk jums pēc feng shui.

Kaķi

Enerģētikas plānā kaķis ir visspēcīgākais dzīvnieks. Viņi spēj attīrīt no negatīvās enerģijas māju, aizsargāt to no ļaunajiem gariem un citiem radījumiem no astrālas pasaules. Pēc izskata kaķi šķiet mierīgi un slinki, bet patiesībā viņi vienmēr ir sardzē. Tiklīdz viņi uzskata, ka viņiem draud kaut kas, viņi nekavējoties kļūst drosmīgi aizstāvji.

Kaķu īpašnieki vairāk nekā vienu reizi pamanīja, ka viņu mīlulis var pēkšņi pamosties un doties uz konkrētu dzīvokļa zonu. Tas norāda, ka jūsu māju apmeklēja nešķīsti spēki, un jūsu mājdzīvnieks vienkārši cenšas tos izdzēst un aizsargāt mājsaimniecību no to ietekmes.

Turklāt kaķi spēj novērst īpašnieku problēmas un pat glābt viņus no nāves. Kaķiem ir labi attīstīta intuīcija, un viņi var jau iepriekš uztvert briesmas. Ja dienas laikā jūsu četrkājains draugs ir nemierīgs un pastāvīgi tuvojas jums, jums nav nepieciešams ignorēt viņu. Visticamāk, viņš mēģina jūs brīdināt par gaidāmajām problēmām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru