Viņai bija 52, bet viņam 17, kad viņi apprecējās. Kā pāris dzīvo šodien, pēc 18 gadiem


Nevienlīdzīgas laulības mūsdienās nav nekāds nonsenss. Arī šodien bieži vien var satikt pārus ar ļoti lielu vecuma starpību. Visbiežāk tieši vīrs ir stipri vecāks par savu laulāto draudzeni.

Tomēr uz pāriem, kuros sieva ir ievērojami vecāka, raugās ar piesardzību. Tādas savienības parasti tiek apšaubītas un nosodītas.

Bet vai mīlestībai var būt vecums? Laiks nespēj pārvaldīt šīs jūtas. Līdzīgs stāsts notika arī ar šo pāri.

Viņai bija jau pāri 50, kad viņa iepazinās ar jaunu 17-gadīgu puisi Džeju. Puisis strādāja jauniešu centrā, bet Linda bija viņa skolotāja. Pēc kāda laika viņi saprata, ka abiem ir daudz kopīgu interešu. Linda un Džejs klausījās vienu un to pašu mūziku. Saskanēja arī viņu kino gaumes. Viņiem pat bija līdzīgi hobiji – abi bija kā traki uz automašīnām.

Ar katru dienu viņu jūtas kļuva aizvien stiprākas. Linda un Džejs saprata, ka tas nav pareizi, bet nespēja tam pretoties.. Pāris savas attiecības ilgi slēpa no citiem.

Taču viss slēptais ar laiku kļūst atklāts. Kad par viņu attiecībām kļuva zināms, sabiedrība reaģēja negatīvi. Tomēr Džeja vecāki un Lindas bērni atbalstīja šo savienību un drīzumā pārim izdevās apprecēties.

Mīlētāji kopā ir jau 18 gadus. Džejs apgalvo, ka tāpat, kā agrāk dievina savu sievu, neraugoties uz to, ka viņai ir problēmas ar veselību, un tagad viņai ir grūtības pārvietoties. Džeju nemaz nemulsina fakts, ka viņiem ar Lindu nav kopēju bērnu. Vīrietis tic, ka viņam izdosies kopā ar savu mīļoto nodzīvot vēl ilgu un laimīgu dzīvi.

Pievienot komentāru