Vīriešu tips, ar kādu tu NEKAD nesatiktos, atkarībā no savas zodiaka zīmes

Lauva

Tu nekad nesatiktos ar kādu, kurš ir brīvs kā putns un ievēro vegānisku dzīves veidu, jo tev patīk, ka cilvēki atbalsta tavu dzīvesveidu un komplimentē spožo personību. Būtu labi satikties ar šādu cilvēku, jo viņš iemācīs tev novērtēt dabu.

Jaunava

Tu nekādā gadījumā nesatiktos ar pārlieku sāncensīgu cilvēku, jo tavu augsto standartu dēļ tu tiecies pēc perfektā ikvienā jomā – šāds partneris tevi padarītu traku. Ja tu sacenstos ar kādu, kurš ir tik pat labs kā tu vai nedaudz labāks, tu tiektos kļūt labāka.

Svari

Tu nekad nesatiktos ar puisi, kurš taviem draugiem neliktos lielisks, dažkārt to īstenot būtu labi, jo šādā veidā tu dod cilvēkam iespēju tikt iepazītam – neskati vīru pēc cepures.

Skorpions

Tu nekad nekad nodotu iespēju cilvēktiesību aktīvistam, jo tev šķiet, ka šādam cilvēkam nepietiktu laika un uzmanības , ko veltīt tev. Tajā pašā laikā, viņš būtu tev līdzvērtīgs rakstura spēcīgumā un pārliecinātībā.

Strēlnieks

Tu noteikti pat neapsvērtu iespējamību satikties ar kādu, kurš pastāvīgi analizē savas domas un jūtas, lai gan tev patīk veltīt laiku teoriju un domu apspriešanai. Dod iespēju šim cilvēkam, jo jums būs gana daudz par ko komunicēt, šīs sarunas tevi noteikti aizraus.

Mežāzis

Tu nekad nesatiktos ar cilvēku, kurš nav finansiāli stabils. Ja tu satiktos ar kādu, kurš nav īpaši atkarīgs no kāda, bet būtu jautrs, tu spētu parādīt savu ne tik nopietno un atbildīgo personības pusi.

Ūdensvīrs

Tu apzināti izvairies būt kopā ar cilvēkiem, kuri ir atklāti seksuāli. Tu esi neatkarīga un un tev nesagādā problēmas savas patiesās personības izrādīšana, jo zini, ka esi unikāla personība. Ja tu satiktos ar kādu kurš ir ārkārtīgi seksuāls, iespējams, tev izdotos atklāt savu neķītrāko personības pusi.

Zivis

Tu nesatiktos ar tādu cilvēku, kurš tavā skatījumā ir pārlieku apzinīgs visās dzīves jomās. Bet vai tās nebūtu patīkamas pārmaiņas, ja tu satiktos ar cilvēku, kurš vienmēr tevi palutina un viņam vienmēr būtu gana daudz naudas, lai apmaksātu rēķinus? Nenoliedzami, būšana kopā ar cilvēku, kuram ir galva uz pleciem ir priekšrocība.

Avots: yourtango.com

Pievienot komentāru