10 neparasti fakti par Jaunavas zīmē dzimušajiem

1. fakts

Vīrieši-Jaunavas un sievietes-Jaunavas viens otru nevar ciest, ja vien nav patiesi draugi vai kolēģi. Ja starp šo divu zīmju pārstāvjiem uzliesmo simpātiju dzirksts, pār šim attiecībām jāliek “krusts”. Divu Jaunavu laulība ir ļoti reta parādība. Daudz biežāk jūs varat sastapt divus  Jaunavas pārstāvjus, kuri ir labākie draugi, bet kļūt par draudzenēm Jaunavām ir daudz grūtāk, jo katra no viņām, visticamāk, centīsies būt līdere šajās attiecībās.

2. fakts

Jaunavas noteikti zina skaistuma jēgu. Viņas kļūst par modelēm, modes dizainerēm. Visas pārmērības apģērba un stila ziņā viņas saredz daudz labāk kā citi, tāpēc ja vēlaties, lai jums iesaka, kādu stilu izvēlēties, noteikti vērsieties pie Jaunavām.

3. fakts

Šīs zīmes pārstāvji neieredz nekoptus cilvēkus. Jaunavas nevar ciest sliktu ķermeņa aromātu, netīrus nagus vai taukainus matus, lai gan arī pašas reizēm uz to grēko, jo, atrodoties pastāvīgās bažās, reizēm viņas mēdz piemirst pašas par sevi.

4. fakts

Lielākā daļa Jaunavu cieš no “uzkrāšanas” mānijas. Bieži vien viņām mājās ir tik daudz nevajadzīgu lietu, kas tikai aizņem ļoti daudz vietas, bet jēgas nekādas. Starp citu, ļoti daudz viņām ir tieši senu lietu, kuras viņas patiesībā arī nēsā. Jaunavas pērk jaunas jaciņas, jaunus džinus un krekliņus, taču nēsā to visu ļoti reti, jo viņām ir žēl, tāpēc labāk viņas uzvelk kaut kādus vecos apģērba gabalus, bet jaunos taupa kaut kādiem īpašiem gadījumiem.

5. fakts

Jaunavas nekrāpj savus mīļotos cilvēkus. Ja šīs zīmes pārstāvji tiešām ir iemīlējušies, tad viņi savas otrās pusītes nekrāps, jo viņiem vienkārši tam nemaz nebūs laika. Ja Jaunava jūs bieži aicina ciemos vai pastaigāties, tad jūs patiešām viņai patīkat!

6. fakts

Šie cilvēki ir ļoti nepatstāvīgi. Viņiem nepārtraukti ir vajadzīga kāda cita palīdzība. Viņi nav muļķi, taču viņiem vienkārši ir nepieciešams atbalsts un dažu likumu un noteikumu paskaidrošana. Viņiem ir analītisks prāts, tāpēc arī viņiem vispirms viss ir jāizanalizē. Reizēm tas ir kaitinoši, taču lai arī pirmajā dienā jūs pamocīsieties, pēc tam viņi mācīs jūs.

Lasi vēl: JAUNAVA. Astroloģiskais portrets un saderība ar citu zīmju pārstāvjiem.

7. fakts

Jaunavas ne vienmēr ātri atrod savu aicinājumu, turklāt reizēm viņas to neatrod vispār. Viņām vajag ticēt un palīdzēt atrast pareizo nodarbi. Ja vecāki to nedara, tad Jaunavas izaug ļoti noslēgtas un darbs un tā meklējumi viņām sagādā grūtības.

8. fakts

Jaunavas ienīst melus. Viņas jūt, ka viņām melo jau pa kilometru, tāpēc apmānīt viņas ir gandrīz neiespējami, taču, ja jums tas ir izdevies, tad kaut kad viņas tik un tā par nojautīs, bet pēc tam jūs varat aizmirst par jebkādu komunikāciju ar viņām. Pašas Jaunavas melo tikai tādā gadījumā, kad tas ir vienīgais glābiņš.

9. fakts

Jaunavas prot rīkoties ar naudu, tāpēc viņām nav vajadzīgi nekādi finanšu horoskopi, lai saglabātu veiksmi naudas lietās. Viņas mīl naudu un savu spēju to ieekonomēt, tieši tāpēc ļoti daudzi cilvēki brīnās, kad Jaunava pērk sev ko ļoti dārgu, turklāt bez žēluma sajūtas pret naudu. Protams, ka viņas pārdzīvo, taču tiek ar to galā.

10. fakts

Šie cilvēki ienīst grūtības. Viņi dievina, kad viss iet kā pa “sviestu”. Viņiem patīk rutīna, tāpēc viņi nenogurst no ikdienas pelēcības. Atpūsties viņi neprot, tāpēc brīvdienas viņi pavada bezdarbībā, tīrot dzīvokli vai skatoties kādu filmu. Šīs zīmes pārstāvji ļoti reti izbrauc no valsts, reti ceļo, jo viņi izjūt ļoti stipru pieķeršanos mājām un vietai, kur viņiem ir labi.

 

 

 

 

Pievienot komentāru