Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (04.09. – 10.09.) labvēlīgās dienas!

Septembris ir klāt, kas nozīmē to, ka vasara ir oficiāli beigusies, turklāt to pilnīgi noteikti var arī just, jo laika apstākļi paliek arvien rudenīgāki, taču tas nebūt nenozīmē, ka mums būtu jāskumst!

Par nedēļas labvēlīgajām dienām ir jāzina jau iepriekš, jo tieši šīs dienas veicina cilvēkos enerģijas pieaugumu! Atpūsties un abstrahēties no problēmām var vienmēr, taču atrast laiku to risināšanai ir daudz pagrūtāk.

Šajā nedēļā astrologi visiem bez izņēmuma iesaka pārskatīt savu negatīvo attieksmi pret kādu vai kaut ko. Iestāsies ļoti labs laiks, lai piedotu saviem ienaidniekiem un dotu vēl vienu iespēju tiem, kas to pelnījuši.

 

7. septembris, ceturdiena

Šī solās būt pirmās septembra nedēļas vislabvēlīgākā diena. Veiksme jūs var sagaidīt jebkurās lietās, jebkurā dzīves sfērā. Katra šīs dienas minūte būs pozitīvisma pilna.

Šajā dienā jūs varat sagaidīt ļoti spēcīgu enerģijas “šāvienu”, kas palīdzēs jums virzīt savus spēkus pareizajā virzienā. Šī ceturtdiena būs ļoti produktīva diena gan darbā, gan mājas lietās, gan mīlestībā. Jūs drosmīgi varat plānot nākotni, tai skaitā arī kāzas un dažādus ceļojumus.

Šī būs arī ļoti priecīga diena, kuru raksturos sentimentalitāte un sava daļa romantikas. Piemērota diena, lai saliktu savas prioritātes atbilstoši ģimenes situācijai, nevis pašu kaprīzēm.

10. septembris, svētdiena

Dilstošais Mēness šajā dienā atradīsies Vērša zvaigznājā. Tas ir lielisks salikums un norāda uz Zemes stihijas paaugstinātu aktivitāti. Vissvarīgākā šajā periodā katram no mums būs tieši materiālā pasaule. Šajā dienā var tērēt naudu, iegādājoties kaut ko savām mājām, sev pašiem vai mīļotajiem cilvēkiem.

Strādāt vai atpūsties šajā dienā – tas jāizlemj jums pašiem! Nekādu dižo atšķirību gan jūs nejutīsiet, jo jūsu noskaņojums pacilāts jebkurā gadījumā. Varat nodarboties ar kaut kādām personīgajām lietām, uzsākt remontu vai, piemēram, veikt ģenerāltīrīšanu.

 

Pievienot komentāru