12 vārdi, kas aizbiedē veiksmi

7.Velns
Pat neticīgie zina, ka šis vārds pievelk tumšos spēkus. Ja to lietot ļaunprātīgi, var pievilkt sliktus notikumus savai dzīvei, bet labākos draugus padarīt par ienaidniekiem.

8.Nekad
Nekad nesaki “nekad” – visiem zināma frāze. Bet tai patiešām ir ļoti dziļa jēga: pat neitrālā kontekstā šis teiciens atņem jums dzīvības enerģiju. Sakot “nekad”, jūs vienkārši sabradājiet visu pozitīvo sevī un provocējiet apkārtējo pasauli jums pierādīt, ka nedrīkst mētāties ar tik skaļiem vārdiem.

9.Nogurums
Vai “es piekusu”. Pat ja jūs patiešām esat šausmīgi piekusis, nevajag to teikt skaļi. Jo, to sakot, jūs akcentējat uzmanību uz savu nogurumu, liekot organismam vēl vairāk zaudēt spēkus.

10.Neveiksme
Priedēklis “ne” pats par sevi jau ietver negatīvu enerģētiku, bet vārds “neveicas” dubultā to pastiprina. Ja jūs to sakāt par kādu citu, tas nav tik briesmīgi, bet, ja par sevi, tad ir ļoti ticams, ka jūs aizdzenat veiksmi no sevis.

11.Nevaru
Atkal šis sliktais priedēklis “ne”. Ir vērts atcerēties, ka jūs varat visu, atliek tikai stipri gribēt. Kad jūs sakāt, ka nevarat kaut ko izdarīt, tad jums tik tiešām tas neizdosies. Ir jāiestāsta sev, ka jūs varat visu.

12.Bezcerīgi
Nav nekā bezcerīga! Atcerieties to! Mēs visi esam savas laimes un sava likteņa kalēji. Ja jūs kaut ko no sirds vēlēsieties, nekas nebūs bezcerīgs.

Pievienot komentāru