12 vārdi, kas aizbiedē veiksmi

Praktiski visi vārdi, kurus mēs izrunājam, ietekmē mūsu dzīvi un likteni. Vieni pievelk veiksmi, bet citi to atgrūž.

Vārdus, kas burtiski atgrūž veiksmi un labklājību, der atcerēties un pēc iespējas neizrunāt. To nav nemaz tik daudz, tāpēc izslēgt tos no savas leksikas nebūs grūti. Dažus no tiem var aizstāt ar sinonīmiem, bet citus labāk vispār aizmirst, un tad nekas jums netraucēs saņemt pozitīvu starojumu no Visuma.

1.Nē
Pirmajā brīdī liekas, ka atteikties no šī vārda nav iespējams. Bet, lai kā nu tas būtu, tas ir galvenais laimes ienaidnieks. Pamēģiniet vismaz samazināt līdz minimumam šī vārda lietošanu, jo ir skaidrs, ka pavisam to nelietot neizdosies. Iemesls ir tāds, ka tas ir visspēcīgākais noliegums, kas sagrauj cilvēka pozitīvo auru.

2.Neieredzu
Naids ir visbriesmīgākās jūtas, ko ir grūti kaut kā attaisnot. Tas ļoti stipri piesārņo cilvēka iekšējo pasauli, un šo vārdu nav ieteicams izrunāt pat jokojot. Pat ja jums ir ļoti slikti, nav obligāti lietot tieši šo vārdu.

3.Nolādēts
Pat ja jūs neticat mistikai un lāstiem, vienalga nesakiet šo vārdu, jo jūs patiešām ar savu novēlējumu varat nodarīt ļaunumu cilvēkam.

4.Problēma
Liekas, ka šis vārds ir diezgan nevainīgs, jo mēs taču bieži to lietojam. Bet teikt to drīkst tikai tad, ja problēma patiešām ir ļoti nopietna, citādi ar šo vārdu var pievilkt slikto enerģētiku.

5.Nabadzība
Šis vārds spēj sabojāt ne tikai jūsu personīgo, bet visa mājokļa enerģētiku. Lai neaizbiedētu naudas plūsmu, centieties šo vārdu aizstāt ar citu.

6.Nāve
Izrunājot šo vārdu, jūs liekat pasaulei ap sevi kļūt aukstai, cietai un nedzīvai. Ja negribat nodarīt ļaunumu savai veselībai, nelietojiet šo vārdu.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru