Dima Bilans publicējis foto ar vecākiem un māsām, bieži šādus foto neredzēsi


38 gadus vecais dziedātājs ar savas ģimenes fotogrāfijām praktiski nedalās.

Dima Bilans ir ļoti aktīvs soc.tīklu lietotājs, bet tajos praktiski nevar ieraudzīt viņa privātās fotogrāfijas. Taču tikko dziedātājs izņēmuma kārtā publicēja sākumā foto ar tēvu Nikolaju Belanu. Pie tam, aprakstā Dima uzsvēra, ka vecāki neatbalsta ģimenes foto rādīšanu soc.tīklos.

“Tēt! Tā bija tāda laime pavadīt šo dienu kopā ar savu ģimeni!
Mīlu! Bet tētis un mamma vienmēr ir pret, lai es to izkārtu inetrnetā vai soc.tīklos. Taču es neizturēju!”

dalījās dziedātājs.
Bet vēlāk Dima Bilans iepriecināja ar vēl vienu fotogrāfiju, kurā redzama visa ģimene kopā. Kadrā pozē pats dziedātājs, viņa vecāki Ņina un Nikolajs, kā arī vecākā māsa Jeļena un jaunākā Anna.


“Aizvakar pēc savas uzstāšanās iebraucu
pie vecākiem – 20 min.no manis! # ģimene!
Draugi – sargiet savus mīļos!”

uzrakstīja izpildītājs.

“Kā jums ir paveicies! Veiksmi, mīlestību un sargiet savus tuviniekus”; “Tēti un mammu saprotu, bet cik patīkami viņus redzēt.. Laimi un veselību viņiem, sargiet vecākus, Dima”;“Veselību tev, Dima, un taviem tuviniekiem”; “Tā ir laime, kad savējie ir blakus”; “Ak Dievs, cil tas ir mīļi”; “Tagad skaidrs, kam tu esi līdzīgs”; “Tētis – skaistulis” – raksta sekotāji komentāros.

Atgādināsim, ka Dima ir dzimis Karačaja-Čerkesijas Republikā, pēc gada viņa ģimene pārcēlās uz Naberežnije Čelni, bet vēl pēc 5 gadiem – uz Kabarda-Balkārijas Republiku.

Kad dziedātājs kļuva populārs un sāka labi nopelnīt, viņš sāka radiniekiem dāvināt dzīvokļus un mašīnas. Tagad Dimas radi dzīvo netālu no viņa.

COMMENTS

Pievienot komentāru