Sestdiena
Brokastis: 250 ml tīrs ūdens, zaļā tēja, glāze auzu pārslas ar karoti linsēklu, 200 ml mandeļu piena vai jogurta, ½ tase svaigu augļu (piemēram, mellenes).
Pusdienas: 250 ml tīrs ūdens, cepta jūras līdaka (250 g), Šveices mangolds ar kartupeļiem olīveļļā, 2 tases salātu (zaļie, rukola, tomāts), kas sajaukti ar olīveļļu vai citronu sulu, melones gabaliņi un neliels banāns.
Uzkoda: ābols, 180 ml parasta jogurta, ¼ glāze ķirbju sēklu, 250 ml tīrs ūdens.
Vakariņas: uz grila vai folijā pagatavots tuncis (150 g), 2 tases salāti, kas sajaukti ar olīveļļu un citrona sulu, 11/2 tase tvaicētu dārzeņu (brokoļi vai spināti), neliels pilngraudu konditorejas izstrādājums, 250 ml tīrs ūdens, anīsa tēja.
Svētdiena
Brokastis: glāze auzu pārslu ar tējkaroti linsēklu, 200 ml mandeļu piena vai jogurta ar pazeminātu tauku saturu, zaļā tēja un bumbieri.
Uzkoda: greipfrūts.
Pusdienas: uz grila pagatavota vistas krūtiņa (200 g), dārzeņu zupa (burkāni, pupiņas, sīpoli, paprika, selerijas, kartupeļi), 250 ml tīrs ūdens.
Vakariņas: burkānu un biešu salāti ar citrona sulu, neliels cepums, nātru tēja.