2019. gada veiksmīgie mēneši katrai zodiaka zīmei

Lai gan 2019. gads daudzējādā ziņā solās būt visnotaļ veiksmīgs, ir izdalīti atsevišķi periodi, kuri būs īpaši labvēlīgi tam, lai realizētu savus sapņus!

Izrādās, ka katrai Zodiaka zīmei šajā gadā tādi periodi būs vairāki, respektīvi, mēneši, kuros attiecīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem veiksme stāvēs klāt ik uz soļa!

 

AUNS

Aunus 2019. gadā sagaidīs daudz patīkamu pārsteigumu. Janvārī Marss šai zīmei piešķirs tik ļoti vajadzīgo enerģijas devu, bet martu un aprīli Venēra padarīs par mīlestībai veiksmīgākajiem mēnešiem. Marts ir īstais mēnesis, lai dalītos ar grandiozām idejām – Merkūrs, komunikāciju valdnieks, parūpēsies, lai Jūsu plāni tiktu sadzirdēti. Decembrī, pateicoties kopā saplūstošajiem Jupiteram un Neptūnam, Aunu sapņi pārvērtīsies par īstenību.

 

VĒRSIS

Lai arī šis gads Vēršiem iesāksies lēni, martā, kad Marss un Merkūrs ienāks viņu orbītā, Vērši jutīs tādu enerģijas pārpilnību, ka pilnīgi noteikti bus gatavi rīkoties! Viņi būs motivēti veikt pārmaiņas, kā arī aizstāvēs savas pozīcijas, par ko viņi saņems visu, ko vēlēsies. Aprīlī, Saulei ienākot Vērša zvaigznājā, puritāniskie Vērši atvērs sirdi un demonstrēs apkārtējiem savu patieso būtību. Jūnijā šī atvērtība palīdzēs atrast mīlestību, jo šajā mēnesī astroloģisku vizīti veiks Venēra.

 

DVĪŅI

Aprīlī Marsa ienākšana Dvīņu zvaigznājā dos šai zīmei enerģiju un vēlmi ķerties pie iesākto projektu īstenošanas. Veiksme pavērs durvis laimei, kas solās ierasties maijā, kad Saule palīdzēs bieži vien neizlēmīgajiem Dvīņiem parādīt savu patieso būtību. Jūnijā ar Merkūra palīdzību Dvīņiem izdosies doties sapņu ceļojumā,  bet tas, savukārt, ar nelielu Venēras palīdzību, novedīs pie satikšanās ar potenciālo mīļoto jūlijā.

 

VĒZIS

Parasti piesardzīgajiem Vēžiem Jupiters un Merkūrs februārī un jūnijā dos drosmi paust savas patiesās jūtas. Jūnijs Vēžiem būs pacilājošs un iedvesmas pilns, tas viss pateicoties Marsa apciemojumam. Šajā laikā Vēži sapratīs, ka viss, kas viņiem nepieciešams laimes gūšanai ir savas patiesās būtības paušana un neslēpšanās zem čaulas. Jauniegūtā pašpārliecinātība ļaus no jauna iedegt juteklīgo pusi, mīlestība Vēžiem atnāks jūlijā.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru