3 bērnu māte nebija apmeklējusi skaistumkopšanas salonu kopš 80-jiem un taupīja uz sevi naudu. Kā viņu pārvērta stilisti

Ar jauno frizūru Ketija izskatās daudz jaunāka un modernāka. Jāatzīmē arī viņas jaunais matu griezums. Matu krāsa kardināli nemainījās, jo Ketija ir pieradusi būt blondīne. Stilisti tikai noņēma dzelteno krāsu un piešķīra nedaudz pelnu nokrāsu.

Lai nošokētu visus, stilisti Ketiju ietērpa koši sarkanā kleitā. Tas viņai piedod sievišķību un nepadara vulgāru. Kleita akcentē viņas siluetu, taču nav pārāk pieguloša.

Meita, ieraugot māmiņu jaunajā tēlā, gandrīz apraudājās no laimes. Viņa ir bezgala priecīga, ka vērsās pie stilistiem. Ar jauno frizūru Ketija patiešām izskatās gluži kā cits cilvēks. Žēl, ka agrāk viņa sevi visā ierobežoja un negriezās pie profesionālajiem stilistiem.

Daudzas sievietes, tāpat kā Ketija, pilnībā nogrimst savā ģimenē un taupa uz sevi. No vienas puses, visu cieņu šīm gādīgajām un atbildīgajām mātēm, bet no otras, nedrīkst taču tik ļoti nemīlēt sevi! Lai cik bērnu sievietei būtu, viņai vienmēr jārūpējas pirmām kārtām par sevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru