3 bērnu māte nebija apmeklējusi skaistumkopšanas salonu kopš 80-jiem un taupīja uz sevi naudu. Kā viņu pārvērta stilisti


Ja tu esi trīs bērnu mamma, tev nākas domāt pirmām kārtām par savām atvasēm, bet ne par sevi. Tieši tā notika arī ar Ketiju. Visu savu dzīvi viņa ir veltījusi bērnu audzināšanai, bet sev jau sen ir atmetusi ar roku. Skaistumkopšanas salonā pēdējo reizi viņa ir bijusi 80-jos gados.

Taupīt uz sevi viņai ir kļuvis par ieradumu. Matus jau sen viņa neapgriež un krāso pati savā vannasistabā. Ja viņa kaut reizi būtu devusies pie friziera, tas viņa būtu pateicis, ka šāda frizūra jau sen ir izgājusi no modes.Tāda sajūta, ka Ketija patiešām ir iestrēgusi kaut kur pagājušajā gadsimtā.

Ketija no dabas ir lokaini mati. To ieveidošanai viņa lieto speciālu gēlu. Tādēļ viņas mati izskatās nedaudz mitri. Un vēl viņa nēsā biezus matus uz pieres, un tas sen jau ir izgājis no modes.

Bērni jau sen ir izauguši, un viņiem vairs nav nepieciešama māmiņas gādība. Taču Ketija pēc ieraduma dzīvo, stingri ekonomējot. Nesen vecākais dēls apprecējās, un viņam piedzima bērns. Nu kā gan nepalīdzēt mazbērnam? Acīmredzot, tagad Ketija visu savu mīlestību veltīs mazbērnam. Bet kad tad viņa beidzot parūpēsies par sevi?

LASI ARĪ ŠO: Skumjas ziņas par Krievijas dziedātāju Babkinu

Bērnus satrauca, ka mamma nemaz sevi nekopj. Un griezās TV šovā Rachael Ray Show. Viņi lūdza, lai stilisti pastrādā ar mammu un pārvērš viņu īstā skaistulē, jo viņa to ir pelnījusi kā neviens cits.
Arī Ketija pati saprot, ka ir laiks nomainīt garderobi. Parasti viņa nēsā kaut kādus tumšus legingus un bezformīgus kreklus. Viņai galvenais, lai būtu ērti. Tādā apģērbā viņa var doties gan pastaigā ar bērniem, gan uz veikalu. Izejamo drēbju Ketija vispār nekad nav bijis.

Šova stilisti nolēma palīdzēt viņai. Pirmām kārtām viņi pastrādāja ar Ketijas frizūru. Pārāk gari mati nepavisam nepiestāv sievietei gados.

Tomēr stilisti neapgrieza matus pavisam īsus. Jo Ketija vēl nebija gluži gatava tik krasām pārmaiņām. Viņai izveidoja kārtīgu griezumu, atstājot matus nedaudz garākus pār pleciem. Pie tam tos iztaisnoja, bet matus no pieres ieveidoja uz sānu.

JA VĒLIES REDZĒT KĀDA IZSKATĪJĀS SIEVIETE, EJ UZ NĀKAMO LAPU:

COMMENTS

Pievienot komentāru