3 ļoti impulsīvas zodiaka zīmes – vispirms dara un tikai tad domā!

Šo zodiaka zīmju pārstāvji vispirms kaut ko izdara vai pasaka, un tikai tad domā par sekām.

Tam, protams, ir savi plusi un mīnusi, jo, parādot savu īsto dabu, pamazām izkristalizējas patieso draugu loks, kas šīm zīmēm ir uz vienas rokas pirkstiem saliekams. Ne jau tāpēc, ka visi viņus ienīstu, bet gan tāpēc, ka draugus viņi izvēlas ļoti rūpīgi, neuzticoties kuram katram.

 

Auns

Kā jau impulsīva horoskopa zīme, parasti mēdz rīkoties ļoti strauji, reizēm pat nepadomājot par savas rīcības sekām. Nereti dusmu iespaidā nākas pateikt kaut ko aizskarošu, ko pēc tam varētu nožēlot. Taču viņa impulsivitātei ir plusi – tas viņu noved pie jauniem piedzīvojumiem un jaunu, tik pat traku, draugu iegūšanas. Tomēr Aunam vajadzētu mazliet padomāt, vai viņa izteicieni neaizskar tuvākos. Par pārējiem vienalga – tāpat domās to, ko gribēs. Ir situācijas, kad dotajā brīdī viņš izmanto iespēju, nodomājot:”Pie velna! Dzīvojam vienu reizi!”, taču gadās, ka vēlāk tas tiek nožēlots. Bet galu galā, Auna moto ir šāds – Labāk nožēlot to, ko izdarīji, nevis neizdarīji!

Skorpions

Viņš parasti pasaka kaut ko asu, un tikai tad domā, ko ir pateicis, it īpaši dusmu iespaidā, taču tam pat nav nepieciešams slikts garastāvoklis, vienkārši attiecīgā situācija, kur tiek prasīts viņa viedoklis. Visai smieklīgi, ka vairums vēlas dzirdēt patiesību, bet, to dzirdot, apvainojas vai to noliedz. Lūk, Skorpionam ir tā, ka viņš ir pārāk godīgs, ir lietas, kuras viņš varētu pateikt mazliet maigāk, jo ne visi spēj uztvert kritiku tā, kā Skorpionam gribētos.

Strēlnieks

Viņš nemēdz pieturēties pie vienas un tās pašas lietas vai nodarbes, bet gan dod priekšroku eksperimentēšanai un kaut kā jauna izmēģināšanai. Nereti šī “jauno lietu izmēģināšana” var novest viņu pie kā tāda, kas vēlāk nedod mieru, un liek ilgi prātot par to, vai viņa rīcība bija pareiza. Kaut gan tas drīzāk notiek tad, kad pastāv iespēja, ka kāds, kuram nevajadzētu, par to varētu uzzināt. Jā, ne visas viņa darbības ir zināmas visai pasaulei un viņu tomēr savā mērā uztrauc kādas personīgas informācijas noplūde tajā gadījumā, ja tā tik tiešām ir patiesa.

Pievienot komentāru