3 pašas, pašas pievilcīgākās zodiaka zīmes – daudzi viņus grib, bet nespēj iegūt

VĒZIS

Vēzi piesaistīt ir grūti, viņam ir savdabīgs humors un dziļš raksturs. Apkārtējos valdzina Vēža savdabīgie sejas vaibsti un arī kulinārās prasmes.

Vēži ir Zodiaka romantiķi, tāpēc atceries jūsu tikšanās gadadienu, jūsu attiecību sākuma gadadienu un dienu, kad kopā gājāt pastaigāties. Un tā tālāk līdz bezgalībai.

Vēža “kreisā puse” ir svārstīgais garastāvoklis un slimīgā pieķeršanās tiem, kurus tas mīl. Bet, ja spēj ar to sadzīvot, uzticamāku un pievilcīgāku partneri grūti iztēloties.

Svarīgi atzīmēt, ka Vēžiem patīk mīlēšanās, tāpēc vari paļauties, ka šajā jomā ies karsti.

Ja vēlies piesaistīt Vēzi, pastāsti, cik ļoti mīli savu mammu un kā regulāri piedalies labdarībā. Izturies bezpalīdzīgi un daudz raudi, viņiem tas patīk.

SKORPIONS

Skorpionu uzskata par patiesi pievilcīgāko zīmi visā zodiakā. Ja esi kādreiz ticies ar Skorpionu, zini, ka viņu pievilcības spēks ir teju neatvairāms.

Pat neglīti un dumji Skorpioni var piedabūt citus cilvēkus izpildīt to vēlmes. Tas ir dīvaini, jo Skorpiona acis apkārtējos it kā hipnotizē un pievelk to pret pašu gribu. Un tu tikai pamani, ka esi jau ievilkts viņu tīklos.

Kad tev jautā, ko tādu esi atradis Skorpiona zīmē dzimušā sievietē, tu to nespēsi aprakstīt. Visus iekairina Skorpionu aptverošā noslēpumainība!

Papildus pievilcībai Skorpioni arī ir apveltīti ar prasmi lasīt citu cilvēku domas. Tāpēc, ja nezini, ko šodien domā, pavaicā kādam Skorpionam!

Skorpioni arī ir drosmīgi, uzticami un tiek uzskatīti par vienu no zodiaka izturīgākajām zīmēm.

Ja vēlies apburt Skorpionu, valkā melnu apģērbu un centies būt patiešām interesants. Viņus piesaista dīvaini un iekšēji sarežģīti partneri.

LAUVA

Lauva ir principiāls, sirsnīgs un sabiedrisks. Viņš pazīst visus, kurus vērts pazīt, un prot labi pavadīt laiku. Tu nespēj neizjust Lauvas harismu, kas piemīt visai viņa būtībai.

Lauva tev ļaus justies kā pasaules centram. Vismaz – viņa pasaules, un tas jau ir daudz. Daudziem šāda veida uzmanība šķiet patiešām pievilcīga. Lauva arī visu dara labāk par citiem – vismaz godīgi cenšas un arī pats tā uzskata.

Nelielā problēma, kas saistīta ar Lauvu kā partneri, ir milzīgā tieksme noteikt visu un pār visu dominēt. No otras puses, Lauvam ir apburošākais smaids visā zodiakā, un daudziem ar to pietiek, lai zaudētu galvu.

Ja vēlies piesaistīt Lauvu, glaimo un glāsti, glaimo un glāsti. Kā lielu kaķi. Lauvas piesaista cilvēki, kuri visu laiku spiedz no sajūsmas un nēsā daudz rotaslietu.

Pievienot komentāru