3 vienkārši veidi, kā ar sarkanās krāsas palīdzību piesaistīt mīlestību

Sarkanā krāsa, kā izrādās, ne tikai piesaista mīlestību, bet arī uzlādē mūsu enerģiju un pat dziedē, taču šoreiz parunāsim tieši par mīlestību – kā sarkanā krāsa var palīdzēt mums gūt panākumus šajā jomā?!

Sarkanā – mīlestības, naudas un līderu krāsa, vismaz tā uzskata psihologi. Visa būtība slēpjas tajā, ka šī krāsa provocē cilvēkus pieņemt sasteigtus, taču liktenīgus lēmumus, kas pārvēršas par uzvarām. Sarkanā krāsa iedarbojas uz cilvēka psihi, sagatavojot dvēseli cīņai, it kā sakot – “Nu, parādi, uz ko tu esi spējīgs?!” Uzvelkot sarkanas krāsas apģērbu, var nostiprināt savas līdera pozīcijas darbā, taču mēs šoreiz centīsimies noskaidrot, kā ar šīs krāsas palīdzību piesaistīt mīlestību!

Lasi vēl: 3 zīlēšanas veidi; Uzzini sava topošā vīra vārdu!

 

PIRMĀ METODE

Sarkanā krāsa – provokators. Ja esat vientuļi un vēlaties piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, valkājiet un nēsājiet sarkanas lietas. Protams, sarkanā vien neviens nestaigās, tāpēc labākā krāsa ar kuru kombinēt sarkano ir melnā. Sarkans apģērbs noteikti palīdzēs jums arī pirmajā randiņā, jo tas “satrieks” to, kurš jums patīk, atbrīvos no garlaicības un liks pieņemt mīlas izaicinājumu.

OTRĀ METODE

Fen-šui saka, ka par mīlestību atbild mūsu guļamistaba, precīzāk sakot, tās stāvoklis. Pirmkārt, atbrīvojieties no visa nevajadzīgā – izmetiet vecās lietas, mēbeles un salauztos vai sasistos aksesuārus. Pie guļamistabas ieejas pakariet sarkanas lentītes, jo tās atvaira visu negatīvo. Lai jūs kļūtu pašpārliecinātāki par sevi, jums nāksies atrast sev talismanu sarkanas sirds veidolā, tāpat var arī ielikt savu fotogrāfiju sarkanā rāmītī (ideāli, ja tam būtu sirds forma). No telpaugiem vislabāk būtu izvēlēties sarkanas rozes, kas arī skaitās mīlestības simbols. Tas viss kopā neticami spēcīgi uzlabos gan jūsu, gan jūsu dzīvesvietas enerģētiku.

TREŠĀ METODE

Sarkanā jašma un rozā kvarcs – šie divi ir labākie akmeņi – talismani, kas attiecīgi arī ir sarkanā un rozā krāsā, tāpēc nav brīnums, ka tie ir labākie magnēti mīlestības pievilināšanai. To enerģētika slēpj ļoti daudz noslēpumu, taču visiem zināms ir fakts, ka cilvēki, kuri šos akmeņus nēsā sev līdzi, nodrošina sevi ar veiksmi. Vislabāk šos akmeņus ir iestrādāt gredzenā vai kulonā, taču efekts būt arī tad, ja vienkārši nēsāsi tos līdzi. Šie akmeņi savā ziņā ir ļoti līdzīgi, taču pirmajā randiņā un attiecību sākumā labāk izmantot sarkano jašmu, bet kvarcu jau ilgstošā savienībā vai arī pēc laulībām.

 

 

Pievienot komentāru