13 lietas, kuras sapratīs tikai Vērša zīmē dzimušie!

Vērši ir visnotaļ spēcīga Zodiaka zīme, taču tajā pašā laikā viņi spēj būt maigi un gādīgi. Viņi dodas uz priekšu lēnām, toties gala rezultāti ir visnotaļ iespaidīgi.

Vērši ir stabili un neatlaidīgi, nedaudz vienmuļi, taču tas viss ļauj Vēršiem iegūt to, ko viņi vēlas. Nekāda pārmērīga spiediena, nekādu ārējo kaislību – spēks ir jātērē tikai uz to, lai iegūtu iekšēju mieru un pakāpeniski dotos uz priekšu… pretī saviem mērķiem!

Atceries, ja esi dzimis aprīļa pēdējos datumos, tev var būt raksturīgas arī dažas Auna īpašības, taču ja esi dzimis maija beigās, tad Dvīņa. Ja esi dzimis Vērša zvaigznājā, iespējams, ka šīs situācijas tev liksies pazīstamas!

Lasi vēl: VĒRSIS. Astroloģiskais portrets un saderība ar citu zīmju pārstāvjiem.

 

1. Kad tu lūdz saviem draugiem padomu, viņi vienmēr atbild, ka tu pats vienmēr zini, kas jādara. Jā, tu noteikti jau esi nācis klajā ar labāko risinājumu, bet tu par to esi pārliecināts tikai pēc 16 stundu ilgas sarunas ar draugiem.

2. Ja tu kļūsti greizsirdīgs, nav neviena cita, kurš prastu to tik labi nomaskēt kā tu. Tu uzvedies tā, it kā tevi nekad nepārņemtu greizsirdība, bet pārnākot mājās tu noteikti salūzīsi. Ja kāds ievēros tavu emociju uzplūdu, tu atkal noslēgsies sevī un izliksies, ka tev vienalga.

3. Cilvēki domā, ka tu esi pesimists, bet patiesībā tu esi reālists. Tu nesaskati glāzi kā pa pusei pilnu, tu zini, ka drīz tev aptrūksies dzeramā un nāksies pasūtīt nākamo. Tas ir vienkāršs fakts.

4. Tu nesaproti, kādēļ cilvēki ir mierā ar lietām, kas nav ideālas. Ja tu tiec uzaicināts uz kādu ballīti, bet tā negrasās būt grandioza, tu nemaz nevēlēsies tajā ierasties. Tu taču vari palikt mājās un baudīt sava mitekļa ērtības, kas tevi 100% apmierina.

5. Teju neviens nespēj apmierināt tavas augstās prasības. Labā ziņa ir tā, ka prasības pašam pret sevi ir tik pat augstas, tas liek citiem justies labāk.

6. Cilvēki nesaprot, kā tu patiesi vari būt tik neatkarīgs. Tu zini, ka tev nav vajadzīgs neviens, tas ir labi, bet visai bieži tas noved pie atsvešināšanās no cilvēkiem un sarunāšanās ar sevi.

7. Cilvēki domā, ka tu esi vēss, bet patiesībā tev mugurā ir biezas bruņas, kas palīdz slēpt viegli ievainojamo dvēseli.  Tu cilvēkiem liecies kā emocionāls cietoksnis: izskatās, ka tu ne pret vienu neko nejūti. Patiesībā tev ir silta sirds, kuru tu citiem parādi tikai īpašos gadījumos.

8. Ja kāds tev nodara pāri, tu turēsi naidu uz šo cilvēku visu atlikušo dzīvi. Tiklīdz durvis uz tavu sirdi tiek aizvērtas, tu tām priekšā aizvel 60 akmeņus, jo zini, ka ar šo cilvēku vairs nevēlies ielaisties nekādās darīšanās. Tu vēlies kaut spētu piedot un aizmirst, bet durvis pašas par sevi paliek slēgtas, tā vienkārši notiek.

9. Tu nespēj iedomāties, ka varētu kādam ko atteikt, pat tad, ja tas ir viss, kas tev atlicis. Lai arī Vērši parasti ir visai atturīgi, viņi būs pirmie, kas piedāvās palīdzību naudas vai kādā citā izteiksmē, ja vien tas ir kas nozīmīgs. Pat tad, ja tu meklē, kur lētāk uztaisīt manikīru, bet zini, ka tavai draudzenei lieti noderētu 600 eiro, lai gan tev pašai makā ir tikai 700 eiro, tu tos viņai iedosi.

10. Tavi draugi labi zina, ka tu māki glabāt noslēpumus. Tie pie tevis ir drošībā. Tas tev ir svarīgi.

11. Tu esi cilvēks, kuram nav laika mīlestībai. Tu spēj izbrīvēt laiku tikai tad, ja tava otrā pusīte sagādās tev ērtības. Ja viņš parādīsies uz tava lieveņa vēlu vakarā ar puķēm un šampānieti, visticamāk, šis nevainīgais žests tiks bez žēlastības noraidīts.

12. Ja tu ko esi nolēmis, tu neļausi nevienam sevi apturēt, pat tad, ja vajadzētu. Tevi neatturēs ne sirdstrieka, ne lauzta potīte vai pat divas lauztas potītes.

13. Ja tu esi kādam patiesi vajadzīgs, tu darīsi visu iespējamo, lai nāktu šim cilvēkam pretī. Tu esi gatavs kaut vai rāpot, lai atbalstītu tuviniekus, kuri jūtas sagrauti.

Pievienot komentāru