3 visnelaimīgākās Zodiaka zīmes


Ja paskatāmies apkārt, var padomāt, ka daži cilvēki ir vienkārši radīti laimei, bet citiem tas nepavisam nav dots. Varbūt pie vainas ir zvaigžņu ietekme? Hārvardas universitātes zinātnieki ir veikuši vairākus pētījumus, kas ļāva noteikt 3 visnelaimīgāko zīmju cilvēkus.

3.Jaunava
Šī ir diezgan saspringta un sakoncentrēta Zodiaka zīme, kurai nenāktu par ļaunu nedaudz atslābt, atmest lieko nervozitāti un atbildības nastu, kuru šīs zīmes pārstāvji paši sev uzveļ. Ja nebūtu viņu smagais raksturs, Jaunavas varētu būt tīri laimīgi cilvēki, taču šie cilvēki paši sev izvēlas upura un mocekļa lomu, bet pēc tam nes šo krustu visu savu dzīvi. Taisnības labad jāpiemin, ka veiksme Jaunavām reti uzsmaida, un viss, ko šie cilvēki dzīvē saņem, ir viņu grūta un saspringta darba rezultāts.

2.Vēzis
Cilvēki, kas dzimuši Vēža zīmē, reti sevi sauc par laimīgiem. Tik tiešām, šiem cilvēkiem ir samērā daudz psiholoģisku problēmu, saistītu ar viņu izteikto neizlēmību. Vēži bieži šaubās par sevi, saviem spēkiem, iespējām un pat ārieni. Pie tam šīs zīmes cilvēki bieži krīt kaitīgo ieradumu kārdinājumā, no kuriem atbrīvoties viņiem ir ļoti grūti. Viņu pakļāvīgais raksturs neļauj viņiem vadīt cilvēkus, biežāk viņi ir padoto lomā, kas viennozīmīgi ietekmē viņu patmīlību un padara dziļi nelaimīgus. Pat ģimenes dzīvē Vēžiem tiek atvēlēta otrā plāna loma, kas nepadara viņus priecīgākus.

1.Zivis
Aptaujājot 10 000 cilvēku, visretāk par laimīgiem sevi nosauca cilvēki, kas dzimuši Zivs zīmē. Pārsvarā šie cilvēki ir introverti, tātad iedziļinājušies sevī. Viņi bieži nodarbojas ar paškritiku un sevis šaustīšanu. Te liela nozīme ir viņu nepārliecinātībai par sevi. Zivīm blakus trūkst cilvēka, kurš pastāvīgi viņas uzmundrinātu un virzītu, dotu padomus un visādi palīdzētu. Ja tomēr tāds cilvēks ir, tad Zivis no visnelaimīgākajiem cilvēkiem var pārtapt par īstiem laimes lutekļiem. Bez tam, Zivis ļoti bieži jūtas nesaprastas, īpaši no to cilvēku puses, kas domā pārāk piezemēti. Šī iemesla dēļ šiem cilvēkiem reti izdodas atrast radniecīgu dvēseli, bet tātad Zivis bieži ir lemtas vientulībai.

COMMENTS

Pievienot komentāru