3 vislaimīgākās Zodiaka zīmes


Ir zināms, ka Zodiaka zīme, zem kuras dzimis cilvēks, ietekmē viņa raksturu un likteni. Piešķirot cilvēkam tādas vai citas īpašības, zīme var dāvāt laimi vai arī tieši otrādi – padarīt savu īpašnieku gluži nelaimīgu. Veicot vairākus statistiskos pētījumus, zinātnieki izdalīja trīs zīmes, kas nes laimi un harmoniju savu īpašnieku dzīvē.

3.Ūdensvīrs
Ūdensvīra zīmē dzimušie bezrūpīgi attiecas pret dzīvi, nepārdzīvo par problēmām un tiecas pēc baudas. Viņi nav piesieti vienai vietai, neskumst, ja blakus nav mīļotā cilvēka, jo viņiem vienmēr ir daudz draugu, un tāpēc viņu sirds-asinsvadu un nervu sistēmas ir daudz stiprākas kā jebkurai citai zīmei. Ne mazāk svarīgi ir arī tas, ka Ūdensvīri ir vispusīgi attīstīti, ļoti komunikabli, tāpēc vienmēr pieprasīti un nekad nepaliek vieni. Tas viss padara Ūdensvīrus par vieniem no laimīgākajiem cilvēkiem.

2.Lauva
Šiem darbīgajiem cilvēkiem izdodas praktiski viss, kam viņi pieķeras. Viņi ir pašpārliecināti, pašpietiekami un cēli, viņiem ir plaši uzskati, tāpēc ap Lauvu vienmēr pulcējas daudz cilvēku, pateicoties kuriem var pašrealizēties un kurus var vadīt, un tātad baudīt dzīvi. Bez tam, Lauva ir īsts estēts un gardēdis, viņš vienkārši dievina visu izmeklēto, dārgo un kvalitatīvo, tāpēc dzīvē tiecas pēc visa labākā, ko parasti arī sasniedz. Apbrīnas pilni skatieni un glaimi padara šīs zīmes cilvēkus par vieniem no laimīgākajiem pasaulē.

LASI ARĪ ŠO: 3 visnelaimīgākās Zodiaka zīmes

1.Dvīņi
Pirmā vieta laimīgāko vidū ir tikusi Dvīņiem, un ne jau tāpat vien. Šie cilvēki sevī apvieno Lauvas izmeklētību, valdonību un dzīveskāri ar Ūdensvīra bezrūpību un komunikabilitāti. Dvīņu zīmē dzimušajiem piemīt galvenā īpašība, kuras nav citiem – viņi ir pilnīgi brīvi. Viņi ir brīvi no kompleksiem un aizspriedumiem, no citu ietekmes un saviem paradumiem Pie tam, kā liecina aptauja, Dvīņi ir tie cilvēki, kuri savā dzīvē ir izmēģinājuši burtiski visu un izvēlējušies to, kas viņiem sagādā vislielāko prieku. Pēc statistikas 90% Dvīņu uzskata sevi par pilnīgi laimīgiem cilvēkiem un ir gatavi šo laimi dāvāt citiem.

Pievienot komentāru