3 Zodiaka zīmes, kurām marta otrajā pusē pasaule sagriezīsies kājām gaisā

Auns

Aunam jāpagaida līdz 21. martam. Patiešām spēcīga pozitīvā zvaigžņu un planētu enerģētika kļūst ļoti labvēlīga šajā dienā. Līdz 21. datumam Auniem vajadzēs izrādīt sapratni un būt romantiskam, labvēlīgam un uzmanīgam attiecībā pret sīkumiem. Mīlestībā svarīga ir savstarpējā palīdzība, kā arī cieņa. Bez tā Aunu dzīve var pārvērsties nebeidzamā melnā joslā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nāksies cīnīties ar greizsirdību.

Vēzis

Sākot no 17. marta Vēžiem ir jāuztraucas par mīlestību un kopīgām lietām. Mēneša sākumā pasaule var sagriezties kājām gaisā, liekot šīs zīmes pārstāvjiem uztraukties par sīkumiem. Nelieli strīdi un konflikti nedrīkst būt pārvērsti līdz kritiskiem apmēriem, pretējā gadījumā pacietības bumba par eksplodēt. Līdz 17. martam labāk saglabāt mieru un nemēģināt mīļotajiem cilvēkiem pierādīt savu taisnību ar kliegšanu un draugiem.

Zivis

Padarīt sapni par realitāti var ar domu spēku. Mīlestības sfērā izšķirošā nozīme ir pozitīvām domām, īpaši martā, īpaši sākot ar 17. datumu. Zivīm būs daudz vieglāk panākt savstarpēju saprašanos un nostiprināt attiecības ar mīļotajiem cilvēkiem. Pie horizonta var rasties neparedzētas problēmas tām Zivīm, kas jau sen ir bijušas attiecībās. Nedodiet saviem mīļotajiem tukšus solījumus agrā pavasarī.

Pievienot komentāru