3 Zodiaka zīmes, kurām attiecību dēļ jānes lieli upuri

AUNS

Kaut arī Auns var likties kā kāds, kurš savos uzskatos ir nelokāms un savā ziņā pat pilnīgi nemainīgs, viņu attiecību uzsākšana mēdz stipri ietekmēt. Savstarpējā komunikācijā ar partneri daudz biežāk nākas piedomāt pie sava sakāmā, kā arī ir jāatsakās no iepriekšējā dzīvesveida. Aunam ļoti tuvi ir draugi, taču nereti draugi ar attiecībām neiet kopā – tas Aunu bieži vien atstāj nopietnas izvēles priekšā. Ideālā gadījumā šīs lietas var apvienot.

Auns pēc dabas ir līderis un necieš pakļaušanos noteikumiem, kas nozīmē to, ka attiecībās vēlēsies būt galvenais. Kontrolēšana partnerim var ne īpaši patikt, tāpēc, lai attiecības izdotos, Auns ir spiests mainīties.

STRĒLNIEKS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus attiecības ietekmē visvairāk. Parasti daudzu Strēlnieku starpā ir cilvēki, kuri pat pēc šķiršanās uztur draudzīgas attiecības ar bijušajiem partneriem, sarakstoties un pat satiekoties ar viņiem. Šāda rīcība esošo partneri var pamatīgi neapmierināt, tāpēc, lai attiecības izdotos, viņam šis tas ir jāmaina. Dažos gadījumos viņš, tā vietā, lai pārtrauktu kontaktu ar viņiem, izvēlas to slēpt no sava partnera.  Šādi meli var novest pie negribētiem strīdiem un pat šķiršanās.

Strēlniekiem attiecību uzsākšana prasa daudz upuru, piemēram, atteikšanos no flirta ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, ballītēm un cita veida piedzīvojumu meklēšanas.

Pievienot komentāru