Investējot turpat pusmiljonu eiro, Ventspilī atvērts veikals “top!”

Ceturtdien, 4.oktobrī, viens no lielākajiem Ventspils uzņēmumiem AS “Diāna” durvis vēra renovētajam veikalam Andreja ielā 5, Ventspilī 569 m2 platībā, kura izveidē investēts turpat pusmiljons eiro. Kopumā veikalā tiks nodrošinātas 15 darba vietas. Cieši sadarbojoties ar vietējiem zemniekiem būs pieejams paplašināts novadnieku piedāvātais sortiments.

“Veikals pirmo reizi durvis vēra apmeklētājiem 2002.gada 13.jūnijā, pēc 16 veiksmīgi nostrādātiem gadiem, šī gada jūnijā veicām veikala fasādes atjaunošanas darbus un septembra beigās uzsākām iekšdarbu renovācijas darbus, izremontējot un pielāgojot tirdzniecības zāli apmeklētāju ērtībām, kā arī iegādājoties jaunas tirdzniecības iekārtas, kases galdus, vitrīnas un plauktus.

Īpaši esam piedomājuši par pašražotās produkcijas sortimentu, kurā vietējie “top!” gādīgie meistari piedāvās pircējiem uz vietas, ar mīlestību gatavotus gardumus – dažādas smalkmaizītes, kūciņas, ruletes, tortes, picas, salātus, dažādus siltos un aukstos ēdienus.

Jaunums veikalā būs īpaši izceltā Vietējā Ventspils novadā saražotā un izaudzētā produkcija. Gandarījums, ka pēc tik liela ieguldītā darba, tik īsā laikā, vietējos iedzīvotājus varam iepriecināt ar praktiski jaunu veikalu” stāsta AS “Diāna” valdes priekšsēdētājs Edvīns Bergmanis, norādot, ka šis ir jau otrais renovētais veikals “top!” šogad.

Pēc renovācijas veikalā, pircējiem būs pieejams vēl plašāks produktu sortiments, tostarp īpaši lepojamies, ka spējam piedāvāt vietējo zemnieku saimniecību labumus, piemēram, Kuldīgas novada, Padures pagasta z/s “Veclejas” kartupeļus, Ventspils novada Puzes pagasta z/s “Rozītes” ābolus u.c. vietējo zemnieku saimniecību produkciju. Vienmēr esam un arī turpmāk būsim atvērti sadarboties ar mazākiem un lielākiem Latvijas uzņēmumiem.

“Jaunums šajā veikalā būs tieši Ventspils un Ventspils novadā ražotā produkcija ar ko īpaši lepojamies, jo piedāvāsim labāko un kvalitatīvāko no pašmāju audzētā un saražotā. Šis ir pirmais no mūsu veikaliem Ventspilī, kur mēs šādu sekciju esam izveidojuši. Klientiem būs iespēja atbalstīt un nobaudīt vietējo ražotāju produkciju. Sortiments regulāri tiks mainīts un pilnveidots, tāpēc aicinām visus Ventspils novada mazos un lielos uzņēmējus droši uzrunāt mūs par sadarbības iespējām” atzīst E.Bergmanis.

Šobrīd deviņos veikalos “top!” Ventspilī piedāvājam jau 213 konditorejas un 85 kulinārijas izstrādājumus, ko iespējams atpazīt ar “Vietējā top! gatavots” zīmi, ko ikdienu gatavo gādīgās pavāres ar mīlestību, ko novērtē gan Ventspilnieki, gan pilsētas viesi.

Atgādinām, ka 2018.gada martā tika veikta arī rekonstrukcija veikalam “top!” Tārgales ielā 63, Ventspilī un skatoties nākotnē varam atklāt, ka 2019.gada sākumā ir plānota rekonstrukcija veikalam “top!” Talsu ielā 6 ,Ventspilī.

Renovētais veikals pieder vienam no vietējā veikalu tīkla “top!” radītājiem AS “Diāna”, kas dibināts Ventspilī, 1991.gadā un ir 100% vietējais uzņēmums ar Latvijas kapitālu. Attīstības gaitā uzņēmums kļuvis par vienu no lielākajiem Ventspils uzņēmumiem. Uzņēmums nodrošina vairāk nekā 650 darba vietas. Savā pastāvēšanas laikā atvēris 5 “top!” un 4 “mini top!” veikalus, veikalu-noliktavu “Labais”, 15 būvmateriālu, dārza un mājsaimniecības preču mazumtirdzniecības veikalus “Mājai un Dārzam”.

 

Pievienot komentāru