3 Zodiaka zīmes, kurām no 18. oktobra līdz 12. decembrim būs ļoti salds periods mīlestībā

 

ŪDENSVĪRS

Negaidīti uzsmaidīs veiksme arī Ūdensvīriem, kuri paši gan sevi neuzskata par īstākajiem veiksminiekiem. Nu.. šoreiz jums patiesi paveiksies! Ja nav paveicies līdz šim, tad tagad gan – ies kā pa sviestu!

Ja esi noskatījis kādu simpātisku būtni, kura liek tavai sirdij pukstēt straujāk, tad ļoti iespējams, ka šajā laika posmā tev izdosies viņu savaldzināt..

Veiksies arī tiem, kas ir attiecībās, jo planetārais stāvoklis ir par labu attiecību uzlabošanai un pilnveidošanai. Kaut gan iespējami nelieli pārpratumi – tas jums netraucēs izbaudīt šo skaisto un harmonisko laiku divatā!

SKORPIONS

Veiksies, bet tikai tad, kad ļausi visam labajam ar sevi notikt! Reizēm tu esi pārāk noslēgts un pat izvairīgs, tāpēc veiksme tev paskrien garām… Šoreiz centies būt atvērts it visam – tad arī labais notiks ar tevi!

Ja kāds cilvēks tev izrāda pastiprinātu uzmanību, tad nenoraidi viņu uzreiz, bet gan dod viņam iespēju sevi pierādīt un patiesi izpausties! Ļoti iespējams, ka tavs pirmais priekšstats par šo personu ir izrādījies visai maldīgs!

Starp citu – arī tev pastāv iespēja radīt nepareizu pirmo priekšstatu pašam par sevi, tāpēc arī tev būs jēga no otrreizējas tikšanās!

Pievienot komentāru