3 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir siržu lauzēji

Jūs esat brīdināti!

LAUVA

Jūsu enerģija un pašpārliecinātība liek cilvēkiem lipt jums klāt kā magnētiem. Tieši tādēļ jūs nesagādā nekādas problēmas būt daudz dažādos kontaktos ar cilvēkiem. Dilemma ir tā, ka jūs varat būt gan jauki, gan egoistiski. Jūs savas intereses liekat pirmajā vietā, tikai pēc tam nāk jūsu otrās pusītes intereses. Jums nesagādā problēmas koncentrēšanās uz attiecību uzlabošanu, taču, ja jums paliks garlaicīgi, jūs vienkārši izšķirsieties.

STRĒLNIEKS

Jūs protat izrādīties, būt “labiņie” un salauzt kāda cilvēka sirdi vienā un tajā pašā laikā. Jūs tiecaties uz izaugsmi, tā rezultātā jums bieži nākas mukt un slēpties. Jums nepatīk tikt galā ar savām problēmām, kā rezultātā jūs varat salauzt savas otras pusītes sirdi, velkot viņus līdzi šajā nožēlojamajā ceļā vēl ilgu laiku. Jūs esat jautri, maģiski un pat ļoti piemīlīgi.

MEŽĀZIS

Jūs esat ļoti nopietni cilvēki. Citiem cilvēkiem patīk tas, cik ļoti analītiski un praktiski esat. Taču patiesībā jūs to visu vienkārši izmantojat, lai uzzinātu par citiem visu un spētu atstāt kādu ar salauztu sirdi. Jūs vēlaties, lai citi cilvēki ir pilnīgi tādi, kā jūs, taču tas nebūt nav iespējams.

Avots: betterme.live

Pievienot komentāru