3 Zodiaka zīmes, par kurām 2019. gadā karma nav aizmirsusi – viss ļaunais nāks atpakaļ

Neviens nav perfekts-  katram nākas izdarīt nepareizās dzīves izvēles.

Nereti mēs ar savu rīcību neapzināti aizvainojam citus cilvēkus, pat neapzināti.

Šoreiz parunāsim par tām zodiaka zīmēm, kuras 2019. gadā samaksās par savām kļūdām.

DVĪŅI

Iespējams, ka 2018. gadā neesi bijis tas lielākais zelta gabaliņš. Esi pateicis kaut ko ne tādu, un nodarījis kādam pāri. Tas it īpaši attiecas uz tiem Dvīņiem, kas šajā periodā ir nežēlīgi pametuši savas otrās pusītes, vai, nelaimīgā kārtā, krāpušas vai melojušas tām. Tad nu 2019. gadā par šiem pāri darījumiem nāksies samaksāt!

Vai nu saskarsies ar ļoti tumšu dzīves periodu, vai, izveidojot jaunas attiecības, izjutīsi tādu pašu attieksmi, ar kādu izturējies pret bijušo.

JAUNAVA

Jaunavas mīl kritizēt citu darbu, bet tikai retais zina, cik paškritiskas Jaunavas ir pašas pret sevi. Šoreiz nāksies izbaudīt citu kritiku un pat izolētību no citu puses. Nāksies saprast, ka ar savu attieksmi esi ne tikai sabojājis attiecības un zaudējis draugus, bet arī kļuvis vientuļš un nomākts.

Mēģini pret cilvēkiem izturēties tā, kā tu gribētu, lai izturas pret tevi – tad arī viss mainīsies!

SKORPIONS

Skorpions ir visai interesantās attiecībās ar karmu – reizēm tā viņam spēlē pēc notīm, bet reizēm ierāda īsto vietu. 2019. gadā sapratīsi savas 2018. gada kļūdas. Šis jums būs pārmaiņu laiks, kad apzināsieties savas patiesās vērtības un sapratīsiet, cik tomēr svarīgi ir uzturēt labas attiecības ar ikvienu!

Neatsakiet palīdzību, ja jums kāds to piedāvā, tai pat laikā neizliecieties akli, ja redzat, ka kādam nepieciešams jūsu padoms vai palīdzīgā roka! Atcerieties – ja pie jums kāds vēršas, tad ne velti! Arī viņiem bija jāpārkāpj pāri kauna slieksnim, lai vispār uzdrīkstētos jums ko tādu lūgt!

MEŽĀZIS

2019. gadā sapratīsiet, ka darbs un karjera tomēr nav pirmajā vietā. Dzīvē ir daudzas citas lietas, kuras ieņem nozīmīgu lomu, tāpēc daliet savu uzmanību un plānojiet laiku tā, lai tā pietiktu it visam!

Daudzi Mežāži var saskarties ar emocionālu izdegšanu, tāpēc neuzņemties pārāk daudz darbu un pienākumu – arī tad, ja liekas, ka ar tiem sākumā tiksiet galā!

Pievienot komentāru