3 Zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāves, kuras pret vīriešiem mēdz būt ļoti nežēlīgas

Noskaidro, kuras zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāves visbiežāk mēdz salauzt vīriešu sirdis!

Mīlestība ir skaista, taču sāpīgi sarežģīta padarīšana. Daudzi izvairās no jūtu izrādīšanas, lai netiktu sāpināti, bet nereti sāpina citus. Kā ir ar tevi? Vai arī tu esi siržu lauzēja?

STRĒLNIEKS

Šī sieviete apzinās savu vērtību arī tad, ja ārēji nav diži pievilcīga. Viņa vienmēr rūpējas par savu izskatu, un zina, kas patīk vīriešiem. Daudzas Strēlnieces nereti nodarbojas ar sportu, regulāri apmeklēt skaistumkopšanas iestādes un rūpīgi izvēlas apģērbu, kas noslēptu trūkumus, bet plusus izceltu.
Diemžēl, viņa bieži vien pati nezina, ko grib attiecību jomā. Mēdz uzsākt attiecības ar nepiemērotiem vīriešiem, un tikai vēlāk saprast, ka šīm attiecībām nav nekādas nākotnes. Var gadīties, ka kavējas atmiņās par savu bijušo partneri, pat pēc attiecību beigšanas uzturot ar viņu kontaktu. Šāda uzvedība lauž vīriešu sirdis un mulsina viņus. Strēlnieces, mēģiniet tikt skaidrībā ar savām jūtām, un tad arī dzīve šķitīs daudz vieglāka un skaistāka.

LAUVA

Šai sievietei nav raksturīga neizlēmība, viņa zina, ko grib un kā pie tā tikt. Tomēr nereti tie viegli pieejamie vīrieši beigu beigās vairs nešķiet tik šarmanti, kā sākumā. Lauvu piesaista tas, kas ir grūti dabūjams. Šī sieviete ir arī izteikti bīstama, gluži kā kaķene. Vienu brīdi jauka un mīļa, bet jau otru – izlaiž nagus un šņāc. Tomēr Lauva ir jānovērtē. Ja viņa nesaņems nepieciešamo uzmanību no viena vīrieša, tad sāks skatīties citus, un tas partneri var patiesi sāpināt.
Tas, protams, uzreiz nenozīmē krāpšanu. Tomēr, viņa vienmēr izvēlēsies to labāko.

JAUNAVA

Jaunava nekad neizvēlēsies vīrieti, kurš viņai nepatīk. Viņa ir ļoti izvēlīga, un ar augstiem standartiem. Tomēr, jāatzīst, ka tāds vīrietis, kādu Jaunava vēlas, iespējams, ka nemaz neeksistē. Jaunava var sākt satikties ar kādu, kurš viņai šķiet teju perfekts, bet drīz vien saprast, ka tas nav tas, ko viņa bija meklējusi, tāpēc attiecības beidzas nemaz nesākušās. Tas vīrieti var atstāt neziņā un nesaprašanā, un salauzt viņa sirdi. Turklāt, Jaunava ievēro dažādu sīkumus, un, ja viņai kaut kas nepatiks, viņa ilgi nevilcināsies, lai attiecības izbeigtu. Taču, ja Jaunava vīrietī ir pamatīgi iemīlējusies, tad atsevišķos gadījumos var paciest diezgan daudz.

Pievienot komentāru