3 zvaigžņu zīmes, kuras attiecības ļoti ātri mēdz izbeigt

Dvīņi: satrauktie koķetētāji

Pretēji valdošajam uzskatam, Dvīņi mīl romantiku. Vienīgi, tā vietā, lai būtu uzticīgs vienai personai, Dvīņi grib piedzīvot romantiku ar vairākiem cilvēkiem. Tas nenozīmē, ka viņi krāpj savu partneri. Vienkārši Dvīņi ir pieraduši izplatīt savu šarmu un uzmanību uz visiem, kas ir viņiem apkārt.

Ja esot attiecībās ar Dvīni tu bez greizsirdības ļausi viņam apburt citus cilvēkus, tu būsi pārsteigts, cik spēcīgu saikni ar viņu izveidosi. Lielākā problēma ir tā, ka vairums cilvēks to nevar izturēt. Lai izprastu un novērtētu Dvīņu vajadzības, ir nepieciešamas īpaša izpratne par Dvīņu vajadzībām, un, ja tu nevari pieņemt viņu sociālo un labsirdīgo dabu, viņi jutīsies smacīgi un dosies meklēt citu, daudz saprotošāku partneri.

Lasi arī: 5 zvaigžņu zīmes, kuras var aiziet no tavas dzīves un ne reizi neatskatīties

Strēlnieks: mežonīgais dzīvnieks

Strēlnieks daudz lielāku vērtību atvēlē savām nepiepildītajām alkām pēc piedzīvojumiem un arī romantiskajām attiecībām. Lai būtu laimīgs, Strēlniekam ir nepieciešams atklāt jaunas lietas, ceļot, satikt dažādus cilvēkus, kaut ko apgūt. Ilgtermiņa attiecības prasa kompromisu un upurus, bet nekas no tā nav iespējams ar principiālo Strēlnieku. Tas viņam neļauj palikt ar kādu kopā ilgu laiku.

Tomēr, ja viņš satiek kādu neatkarīgu cilvēku, kurš grib pavadīt Strēlnieku viņa dažādajos piedzīvojumos, viņš uz visiem laikiem paliks ar viņu kopā. Strēlnieks noteikti grib atrast savu dvēseles radinieku. Viņš zina, ka viņa dvēseles radinieks ir kaut kur tuvumā un gaida, kad tiks atrasts. Viņa otrā puse negaida Strēlnieku mājās, baidoties iziet ārpus savas komforta zonas.

Pievienot komentāru