4 Zodiaka zīmes, kurām novembra beigas var izvērsties par ļoti traģiskām

Lūk, kurām zodiaka zīmēm būtu jāievēro īpaša piesardzība atlikušajās novembra dienās!

Ar nožēlu jāteic, ka šo zodiaka zīmju zvaigžņu stāvoklis nav tik spīdošs, tāpēc būs jāievēro īpaši piesardzības pasākumi, lai nenotiktu nekas traģisks!

VĒRSIS

Esi piesardzīgs, braucot ar auto! Ar kājāmgājējiem būtu jāievēro īpaša piesardzība! Iespējams, ka ir vērts iegādāties atstarotāju! Skaties, kas notiek apkārt! Nereti tu mēdz aizdomāties un zaudēt savu uzmanību!

Atceries – skopais maksā dubultā! Šis nebūtu tas laiks, kad jātaupa nauda uz veselību vai drošību!

JAUNAVA

Sargi savu veselību! Izvēlies piemērotu apģērbu, un noteikti netaupi līdzekļus tā iegādei, ja tas ir nepieciešams! Jāpievērš uzmanība arī savām mantām – pastāv augsts risks, ka tiksi apzagts! Galvenokārt, sargi savu maku! Izvairies no aizmāršīgas personas gājieniem – neatstāj savas mantas publiskā vietā!

VĒZIS

Būs jāuzmanās no nejaukiem cilvēkiem! Iespējams, ka saskarsies ar kādu melīgu personu, kura tev ausīs spraudīs batonus! Pamēģini būt ļoti skeptisks un neticēt visam, ko tev saka! Šis ir laiks, kad pastāv liels risks tikt apkrāptam un iesaistītam aizdomīgos darījumos! Pirms kaut kam piekrīti – kārtīgi apdomājies!

ZIVIS

Laika posmā no 23. novembra nebūtu ieteicams veidot jaunas attiecības. Iespējami dažādi pārpratumi un nesaskaņas. Ātri vien šīs attiecības varētu beigties. Tāpat arī nebūtu ieteicams pāragri sacerēties – iespējams, ka tevis noskatītā persona vienkārši pret tevi izturas draudzīgi, nevis vēlas veidot attiecības.

Pievienot komentāru