4 Zodiaka zīmes, kuras mēdz piedzerties un rakstīt saviem bijušajiem

Katram ir savi trūkumi. Kāds pa miegam krāc, bet kāds – dzērumā raksta saviem bijušajiem.

Šīs 4 zodiaka zīmes vieno kāds kopīgs ieradums, kuru grūti dēvēt par labu. Uzzini, vai tava zodiaka zīme ir šajā sarakstā!

AUNS

Kad Auns iedzer, viņam ir svarīgi atbrīvoties no visa negatīvā, tāpēc viņš ņem telefonu rokā un drukā ziņas saviem bijušajiem par to, cik viņi ir bijuši briesmīgi partneri. Ļoti iespējams, ka mēģinās atrisināt kādu pagātnes konfliktu un piedāvās satikties. Lieki piebilst, ka šo darbību nākamajā dienā nožēlos.

DVĪŅI

Dvīņiem ir tendence iedzert un iedomāties par bijušajām attiecībām un to, kāpēc tās neizdevās. Vispār dzerot viņiem savi telefoni būtu jāatdod draugiem, nevis jāpatur pie sevis. Pretējā gadījumā viņi tos izmantos ļoti neprātīgiem nolūkiem. Zvanīt savam partnerim gan nebūtu ieteicams, jo sarunas gaitā ātri vien taptu skaidrs Dvīņu dzērums, bet, rakstot SMS, Dvīņi noteikti izmantos autokorektu.

Saraksti iesāks nevainīgi, un tad ķersies pie pagātnes jautājumu un problēmu risināšanas. Bijušajiem labāk šīs ziņas būtu ignorēt.

JAUNAVA

Jaunava ļoti daudz mēdz turēt sevī, bet, kad iedzer, tad burtiski uzsprāgst. Un jā, iedzerot var iedomāties par bijušajiem partneriem un tiem arī uzrakstīt. Teksts varētu būt saistīts ar Jaunavas iespējamām versijām par to, kāpēc attiecības neizdevās, ko partneri darīja nepareizi, un kāpēc tam bija jānotiek. Ja partneris Jaunavu krāpa, tad šie teksti noteikti būtu pārmetoši!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus spēj saprast reti kurš, iespējams tāpēc, viņi mēdz alkohola reibumā atcerēties par tiem laikiem, kad kāds viņus saprata, un saviem bijušajiem uzrakstīt! Bet nu, no rīta par šo rīcību viņi, protams, nejūtas labi!

Pievienot komentāru