4 Zodiaka zīmes, kuras negrib precēties

Dvīņi

Tev vajag zināt, ka Dvīņi prot lieliski uzturēt sarunu. Viņiem piemīt šarms, daiļrunība un pārliecība, lai vestu sarunu vienlaikus nopietnā un izklaidējošā veidā. Bet, kad runa būs par ilgtermiņa attiecībām, tu redzēsi, ka Dvīņiem nebūs ko teikt. Viņi pāries klusēšanas režīmā un atteiksies izteikt savas domas par šo tēmu.

Dvīņiem vislabāk piemēroti būs randiņi bez jebkādām saistībā, jo viņiem patīk komunicēt ar citiem, bet viņi vienkārši nevar izturēt ilgtermiņa attiecību uzbrukumu.

Strēlnieks

Strēlnieks ir ideāls piemērs tam cilvēkam, kurš mīl peldēt pa straumi. Strēlnieki ir neticami relaksēti cilvēki, un viņiem nepatīk dzīvi uztvert pārāk nopietni. Viņi novērtē savu vientulību, kā arī mīl nepiespiesti pavadīt laiku kopā ar draugiem. Strēlniekus saista doma par randiņiem bez tālejošām saistībām, bet viņiem ir tendence noslēgties, kad viss kļūst pārāk nopietni.

Strēlnieks vienmēr cienīs savu brīvību un neatkarību vairāk nekā jebko citu. Viņiem šķiet, ka nopietnas attiecības var tikai nosmacēt viņu izaugsmi un novērst no mērķu sasniegšanas dzīvē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ļoti interesants gadījums. Viņi ļoti komfortabli jūtas dziļās un tuvās attiecībās ar cilvēkiem, bet vienlaikus viņi nav pārāk gatavi ielaisties ilgtermiņa attiecībās. Ūdensvīram ir ļoti nevienmērīga personība, un var būt grūti prognozēt, kā šīs zīmes pārstāvji reaģēs jau pēc īsa brīža. Tāpēc ir gandrīz neiespējami atrast cilvēkus, kas spētu būt ar viņiem kopā ilgstoši.

Ūdensvīriem vienu brīdi attiecībās viss var būt labi, bet pēc tam pamodīsies Ūdensvīra spontānā personība, un viss sabruks vienā mirklī.

Pievienot komentāru