4 Zodiaka zīmes, kuras nekad neatgriezīsies pie bijušajiem

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimušie cilvēki lai arī neatšķiras ar milzīgu lepnumu un principialitāti, tomēr arī nemēdz atgriezties pie bijušajiem partneriem. Tiesa, viņu motivācija tam ir gaužām vienkārša – ar šiem cilvēkiem viņi ir jau pamēģinājuši. Strēlniekam ir ļoti svarīga dekorāciju maiņa, un tas attiecas uz visu: sākot ar darbu, un beidzot ar cilvēku, kas atrodas līdzās. Parasti, no kāda izšķiroties, Strēlnieks jau ir gatavs ielēkt jaunās attiecībās, bet bijušo partneri pat neatceras.

SKORPIONS

Lepnums, lepnums un vēlreiz lepnums – lūk, kas ir tas iemesls, kas neļauj šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem atgriezties pie bijušajiem partneriem, pat ja paši to ļoti vēlas. Skorpions nekad nevarēs aizmirst vecus pāridarījumus, un katru neglaimojošu izteicienu savā virzienā atcerēsies ļoti ilgi. Ja attiecības ir izjukušas, tātad, tam bija savi iemesli – dažādi aizvainojumi un pretenzijas. Skorpionam ir ļoti grūti to visu aizmirst un turpināt attiecības.

MEŽĀZIS

Ja arī Mežāzis ar kādu šķiras, tātad viņš ir pieņēmis pārdomātu lēmumu, noskaidrojis visus par un pret, un no savas puses ir iepriekš izdarījuši visu iespējamo, lai attiecības saglabātu. Lai arī Mežāzim ir ļoti skumji un grūti izbeigt attiecības, tomēr pēc šķiršanās atgriezties pagātnē viņš nesāks, jo nevēlas uzkāpt uz tā paša grābekļa.

Pievienot komentāru