4 Zodiaka zīmes, kuras nesatiksies ar kuru katru – izvēlīgi un cimperlīgi cilvēki

Patiesi izvēlīgi un cimperlīgi cilvēki!

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm ir visaugstākie standarti, meklējot partneri!

Būt izvēlīgam nemaz nav tik slikti – vismaz tu velti netērē laiku cilvēkiem, kuri tev neko nenozīmē un nekad arī nenozīmēs. Reizēm arī pirmajām sajūtām un iespaidam var būt paliekoša nozīme turpmāko attiecību veidošanā! Šīs horoskopa zīmes ir ne tikai izvēlīgākās, bet arī viskvēlāk mīlošākās, jo attiecībās spēj zaudēt prātu, jo mīl no visas sirds un dvēseles.

LAUVA

 Lauvas ir ļoti kaislīgi. Mīlestības lietas viņiem ļoti labi padodas. Attiecībās viņi var būt prasīgi, it īpaši tas attiecas uz viņu vajadzībām, par spīti tam, Lauvas neuzskata, ka attiecībām jābūt vienpusējām. Viņi var būt neparedzami, bet vienmēr spēj padarīt attiecības elpu aizraujošas. Viņi ciena godīgumu, tas ir ļoti svarīgs. Viņi ir bezrūpīgi, lai gan viņiem patīk atrasties uzmanības centrā. Lauvas var būt stūrgalvīgi, esot ar īsto cilvēku, stūrgalvība izlīdzinās ar uzticamības un gādības palīdzību.

ZIVIS

Zivis ir neglābjami romantiķi. Šai zīmei patīk tāda romantika, kāda skatāma filmās. Zivis iemīlas cilvēkos, kuri ir viņu labākie draugi. Pret mīļotajiem cilvēkiem Zivis izturas kā pret dižciltīgajiem, neizpaliks glaimi un publiskas slavināšanas runas. Zivis viegli iemīlas un parasti saglabā ilgstošas attiecības.

SKORPIONS

Skorpioniem ļoti patīk doties randiņos un būt attiecībās. Viņam attiecībā uz tām ir dziļas vajadzības un vēlmes, tādēļ viņš meklē kādu, kurš var sadzīvot ar viņa neatkarību. Skorpioniem patīk intimitāte un viņi pastāvīgi vēlas fizisku kontaktu ar mīļoto cilvēku. Strīdoties viņiem nepatīk atzīt, ka ir kļūdījušies un viņi to nedarīs, pat tad, ja tā būtu. Viņi ir patiesi kaislīgi un emocionāli, it īpaši attiecībās.

VĒRSIS

 Vērši ir visai izvēlīgi, īpaši tas attiecas uz attiecību sektoru. Viņi vēlas ilgtspējīgas attiecības, tajā pat laikā, viņiem ir ārkārtīgi augsti standarti. Viņi var būt stūrgalvīgi un atturīgi, bet dziļi sirdī viņiem nav vienalga. Vērsim pirms attiecību izveidošanas patīk būt tuvās attiecībās, jo viņiem nepatīk sasteigt notiekošo. Vērša mīlestība ir atkarīga no mīļotā cilvēka spējas paust savu mīlestību un pārliecināt viņu par tās nozīmi. Viņi ir mīloši un ārkārtīgi uzticami partneri mīļotajiem cilvēkiem.

Pievienot komentāru