4 Zodiaka zīmes, kuras sagaida lieli notikumi novembra sākumā

 

LAUVA

Lauvas sagaida neatkārtojami piedzīvojumi – vajadzēs tiem tikai ļauties! Nekādā gadījumā neļauj citiem cilvēkiem apturēt sevi no tā, ko tu patiesi vēlies!

Labs laiks, kad mainīt darbavietu, ja līdzšinējā neapmierina un sagādā lielu stresu un pārdzīvojumus. Šajā laikā Lauvām svarīgi ir domāt par sevi un savu mentālo veselību! Nekādā gadījumā nevajadzētu ļaut citiem sev kāpt uz galvas!

Mīlas lietās ies pavisam raibi. Aukstais novembra mēnesis liks jums sildīt miesu pret kādu citu, ļoti īpašu cilvēku. Parūpējies, ka jūsu attiecībās nav iesaistīti citi cilvēki!

SVARI

Svari paveiks visu, ko būs iecerējuši. Šķietami lielais slinkums būs zudis, un jūs beidzot būsiet pamodušies, lai sagatavotu kaut ko grandiozu. Svarīgi rīkoties tad, kad vēl ir vēlme, nevis kaut ko gaidīt no citiem. Tiesa, no palīdzības vaicāšanas nevajadzētu kautrēties – patiesību sakot, tas jums tikai palīdzēs!

Mīlestībā gaidāmas izmaiņas. Kādas? To šoreiz stipri noteiks jūsu prioritātes! Ja šīs attiecības jums būs pirmajā vietā, tad tās noteikti turpinās būt par labām un saticīgām.

ZIVIS

Zivis bieži vien pašas uzprasās uz neparastiem notikumiem, tāpēc jums laikam nebūs liels pārsteigums, ja atkal kaut kas negaidīts šķērsos jūsu ceļu!

Lai vai kā, Zivis šajā periodā var izjust lielu apjukumu, nezinot, ko darīt un kā darīt. Nebaidieties meklē gudrāka un viedāka cilvēka palīdzību!

Mīlestībā iespējami pārpratumi un nesaprašanās. Šīs lietas gan būtu nepieciešams risināt uzreiz!

Pievienot komentāru