4 Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk nosoda un aprunā citus

Cerams, ka tavas zodiaka zīmes nav šo konservatīvāko TOP4!

Vēzis

Tavs jūtīgums padara tevi nosodošu un aizspriedumainu. Tu domā, ka visi meklē iespēju tevi sāpināt, tieši tādēļ tu itin visu uztver pārlieku personiski. Dažkārt šie kritiskie cilvēki vienkārši objektīvi novērtē situāciju vai informē tevi, jo vēlas tev palīdzēt. Pārstāj kritiski domāt par šiem cilvēkiem, viņi necenšas tevi atturēt no progresa, tā vietā esi prātīgāks. Lai arī ir labi uzticēties savai intuīcijai, tev jāsaprot, ka tu esi jūtīga dvēsele un tā rezultātā tu mēdz pārlieku asi reaģēt brīžos, kuros jūties apdraudēts.

Jaunava

Tu pastāvīgi piekasies sīkumiem, tieši tādēļ tu citiem cilvēkiem liecies pārlieku kritiska. Pietiek uztraukties par citu cilvēku pretrunām, tā vietā uztraucies par sevi. Jāatzīst, ka neviens cilvēks nav ideāls, pat ne tu. Ja nebūsi tik kritiska pret citiem cilvēkiem, ļaujot viņiem šad tad uzelpot, viņi pret tevi būs daudz jaukāki. Tā ir abpusēji izdevīga sadarbība.

Svari

Tu visu paturi sevī un tev nepatīk tiešas konfrontācijas. Tieši tādēļ nosodošas tendences tev patīk paust dažnedažādos savādākos veidos. Par sociālo taisnīgumu un vienlīdzību tev ir visnotaļ kaislīgas jūtas, šī iemesla dēļ tu nereti riebumā novērsies no apkārt esošās pasaules. Lai arī tava labi attīstītā apziņa ir lieliska, svētāks par svētu neesi arī tu. Tev vajadzētu uzņemties vairāk atbildības par saviem darbiem un rīcību, nevis pavadīt laiku uztraucoties par to kā citi iznieko savu dzīvi.

Mežāzis

Tu esi apsēsts ar visa kontrolēšanu, tieši tādēļ pret citiem cilvēkiem tu neesi visiecietīgākais. Lai arī tavas paškontroles spējas ir iespaidīgas, tev būtu jāpārstāj tiesāt citus cilvēkus par to, ka viņi nerīkojas tāpat. Tev vajadzētu biežāk ieklausīties tajā, ko saka citi. Uztver viņu skatījumu uz pasauli nopietnāk. Atver prātu iespējai, ka arī tu kādreiz vari kļūdīties. Pārstāj uzskatīt, ka dzīvē ir tikai divas iespējas: kontrole vai anarhija, pareizi vai nepareizi. Ļauj cilvēkiem pieļaut kļūdas un no tām mācīties. Tas tevi darīs laimīgāku.

 

Pievienot komentāru