4 Zodiaka zīmes, kuras visiem reizēm gribas nožmiegt

 

LAUVA

Lauva ne tikai kaitina ar savu iedomību un egoistisko dabu, bet arī ar nejauko rīcību pret citiem. Kā viņu negribēt nosist, ja viņš pret citiem mēdz TIK ciniski izturēties?

Patiesību sakot, pret Lauvu tiek plānotas vislielākās un nežēlīgākās atriebības, tomēr tā, būdama visai pārliecināta un lepna, neļauj tām tikt īstenotām.. Kaut kas tomēr ar šiem Lauvas atriebējiem notiek, ka beigu beigās viņiem nesanāk īstenot savus ļaunos plānus.

Varbūt tā ir Lauvas veiksme, vai vienkārši – viņa stiprā mugura. Neskatoties uz to, ka pret citiem mēdz izturēties kā pret pēdējiem sū*iem, viņš ir pats labākais partneris un draugs!

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir grūti paciešams, jo izstaro pārāk lielu pozitīvisma un enerģijas devu. Jāsaka, ka viņi nav slikti paši par sevi, vienkārši citi viņus tā uztver, jo skauž.

Skauž tāpēc, ka citiem prot iepatikties, skauž, tāpēc, ka ir labāki, veiksmīgāki un smaidīgāki…

Jāsaka, ka šo zodiaka zīmju vīrieši iekaros jebkuras sievietes sirdi, bet pašas Strēlnieces nocels jebkurai viņas vīrieti..

 

SKORPIONS

Skorpionus gribas nožmiegt principa pēc – tāpēc, ka viņš ir Skorpions. Un vispār, gribas viņu nožmiegt tikai tāpēc, ka, ja tu pats to neizdarīsi pirmais, tad  viņš tevi pašu nožmiegs.

Ar Skorpioniem ir jābūt uzmanīgiem – ir ļoti grūti viņam iepatikties, bet ļoti viegli tikt viņa melnajā sarakstā. Ja esi nonācis viņa melnajā sarakstā, tad tu to noteikti zini – Skorpions savas antipātijas neslēpj.

Dažreiz patiešām liekas – Ko es tādu izdarīju? Bet Skorpionam pat nevajag iemeslu, lai tevi nīstu.

Loģiski, ka šādas attiecības pašu Skorpionu liek nicināt.. ja vēl viņš netur mēli aiz zobiem, tad vispār!

Pievienot komentāru