5 Zodiaka zīmes, ar kurām ir grūti, bet bez viņām – neiespējami

 

SKORPIONS

Skorpioni ir tie cilvēki, ar kuriem, iespējams, ir visgrūtāk sadzīvot. Vienmēr viņi šķiet ar kaut ko neapmierināti… Tāpēc, ka tā ir! Ir ļoti viegli izdarīt kaut ko tādu, kas Skorpionam nav pa prātam. Pat visuzticīgāko un atklātāko partneri Skorpions var turēt aizdomās par nodevību. Tāds nu tas Skorpions ir – vienmēr paraniosks.

Bet ziniet, Skorpions ir tāds, tāpēc, ka liktenis viņu tādu ir radījis. Viņš neuzticas cilvēkiem, jo tiem kādreiz bija uzticējies, bet tika pievilts. Viņš vairs neiemīlas no pirmā acu skatiena, jo viņam tika salauzta sirds. Visi šie dzīves pārdzīvojumi viņu ir darījuši stiprāku, bet – riebīgāku un arīdzan neiecietīgāku pret naiviem cilvēkiem, kuri mūždien vaimanā par dzīves grūtībām. Tikai Skorpions zina, kas ir patiesas dzīves grūtības.

Neskatoties uz to, Skorpioni ir neaizmirstami cilvēki. Tā kaisle, tās lūpas, tas augums.. viss, kā viņš liek otram justies – kā pasakā!

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir īsts avantūrists, ar viņu nekad neko nevar zināt. Vienu dienu viņš domā tā, bet jau nākamajā sakravājis mantiņas, lai dotos uz citu valsti. Strēlniekiem nepatīk sēdēšana uz vietas, un viņi noteikti nevēlas attiecības, kurās tiktu ierobežoti. Diemžēl, ne visi šo dzīvesstilu un brīvo attiecību ideju ir spējīgi saprast un pieņemt.. un tad sākas grūtības!

BET! Tieši tāpēc Strēlnieks ir Strēlnieks. Viņš iet tur, kur acis rāda, un neskatās atpakaļ. Šīs zīmes pārstāvji dzīvē ir redzējuši visvairāk, tāpēc ir gudri un viedi ļaudis.

Jūs nekad nespēsiet aizmirst to, kā Strēlnieks jums lika justies!

DVĪŅI

Dvīņi ir ļoti sarežģīti cilvēki. Tik sarežģīti, ka neviens līdz galam nav izpratis viņu dabu. Pat tie, kas Dvīņus pazīst vairākus gadus, spēj tikai brīnīties par viņu kārtējām izdarībām. Tieši tā – Dvīņi ir neparedzami, un kādam, kurš mīl drošības sajūtu, šīs attiecības nebūs īstās…

Ir visai grūti prognozēt, kādas ar šīs zīmes pārstāvjiem varētu būt attiecības… jo īpaši – cik ilgas!

Bet, ticiet mums, pēc šķiršanās ar Dvīņiem, būs grūti uzsākt citas attiecības!

Pievienot komentāru