5 Zodiaka zīmes, ar kurām ir grūti, bet bez viņām – neiespējami

Lūk, ar kurām zodiaka zīmēm attiecību veidošana it nemaz nav viegla, bet tā noteikti ir to vērta!

Katram ir kāds mīnuss, kas traucē attiecību veidošanā, bet ir citi, pat neskaitāmi, plusi, kas tās padara par pasakainām un neaizmirstamām.

Bieži vien šo zodiaka zīmju bijušie partneri saprot, ko ir zaudējuši tikai pēc šķiršanās.

AUNS

Auna personība ir visnotaļ sarežģīta. Šiem cilvēkiem patīk viss jaunais un nebijušais. Ja Auna partneris ir visai mierīgs un nosvērts cilvēks, tad būs zināmas grūtības. Auns vēlas sev redzēt blakus tik pat traku cilvēku, kāds ir viņš pats. Bet Auna vēlmes nesakrīt ar viņa vajadzībām. Tas, ko viņam patiešām vajadzētu, ir kāds, kurš ir kaut nedaudz mierīgāks par viņu – tā, lai Auns neizdara pilnīgas trakulības.

Neskatoties uz to, ka Aunu ir un būs grūti, jo viņam ir diezgan nekontrolējamas emocijas, kā arī visai skarbs raksturs, viņš ir viens no viskaislīgākajiem mīlniekiem visā zodiakā. Auni arī ir ļoti gudri un erudīti cilvēki, kuri vienmēr interesējas par pasaulē notiekošo.

LAUVA

Lauvām ir savs raksturs – visai smags un, ja godīgi, tad var būt arī neizturams. Lauvas zina, ko grib, ir ļoti prasīgas ne tikai pret sevi, bet arī pret partneriem. Parasti šīs zīmes pārstāvji ir ļoti izvēlīgi partneru izvēlē. No malas rada ideālā cilvēka un partnera tēlu, bet tā, protams, nav.  Lauvas ir ļoti greizsirdīgas un īpašnieciskas, bet pašas mīl flirtu un citu pretējā dzimuma uzmanību. Kādam, kurš ir tikpat greizsirdīgs kā Lauva, būs visai grūti ar šo faktu sadzīvot. Bet, neskatoties uz to, Lauvas ir vienas no mīlošākajām un dāsnākajām zīmēm, kuras mīļoto ar pašu labāko apbērs no galvas līdz kājām.

Jā, Lauva tev acīs pateiks visu, ko par tevi domā, bet aiz tavas muguras -neviena slikta vārda! Vienmēr aizstāvēs savu mīļoto cilvēku!

 

Lai lasītu tālāk, par pārējām zīmēm, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru