5 zodiaka zīmes, kuras nekad neatvainojas – īsti rupekļi!

Kuras tad tās ir?

Dvīņi

Šķiet, ka vispārēji valda uzskats, ka dvīņi nepievērš uzmanību atvainojumiem. Dvīņi neatzīst, ka viņi kaut ko darīja, par ko viņiem vajadzētu atvainoties.

Viņi ir tendēti diezgan ātri pārvarēt sāpīgas jūtas, un, iespējams, viņi vienkārši pieļauj, ka citi dara tāpat. Tā kā Dvīņi ir diezgan pievilcīgi, uz viņiem ir grūti dusmoties, pat tad, kad viņi aizmirst atvainoties.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tik labi solījumos, ka var izdomāt virkni iespēju atvainoties, nesakot vārdu – “piedod”. Viņi var tev uzdāvināt dāvanu atvainošanās vietā vai uzaicināt uz randiņu – jebko, tikai, lai novērstu tavu uzmanību no tā, ka viņi nožēlo.

Labi ir tas, ka, lai arī viņi neatvainojas vai arī nesaka, ka atzīst savu kļūdu, viņi, visticamāk, to nedarīs atkal.

Ūdensvīrs

Ja tu sagaidi atvainošanos no Ūdensvīra, vienkārši veic dziļu izelpu un aizmirsti par to. Ūdensvīri nav tendēti atvainoties, ja vien viņa nav izdarījuši kaut ko katastrofiski nepareizu. Viņi ir tendēti domāt, ka viņiem visā ir taisnība un var būt nedaudz augstprātīgi, tāpēc viņi netaisās “nolaisties” un atvainoties.

Tomēr vienlaikus Ūdensvīri pēc tam var izdarīt tik daudz laba, ka viņa nespēja atvainoties tiks aizmirsta, jo neviens jau nav ideāls.

Mežāzis

Iespējams, tas ir saistīts ar to, ka Mežāži ir diezgan spītīgi, un tieši tāpēc viņiem ir grūti kādam atvainoties. Runa nav par to, ka viņi nožēlo. Ar viņiem nav viegli komunicēt, un, iespējams, atvainošanās viņiem liek justies pārāk saistītiem. Ja viņi iepriekš varētu saņemt garantiju, ka, atvainojoties, viņiem tiks piedots, tad varbūt viņi arī pateiktu, ka nožēlo.

Skorpions

Skorpioni patiešām netic kļūdām (viņi domā par tām kā par visiem cilvēkiem sniegtu iespēju mācīties), tad kāpēc viņiem atvainoties par to, kas visticamāk kādam cilvēkam atnesīs labumu?

Skorpionu perspektīva balstās tajā, ka viņi nekad nedara neko sliktu pirmie, tad kāpēc viņiem teikt, ka žēl, ja tā nemaz nav? Tas nozīmētu melot, un Skorpioni jau nu noteikti to nedarīs!

Pievienot komentāru