5 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem vajadzētu suni

1. STRĒLNIEKS

Strēlnieki mīl praktiski visus dzīvniekus – sākot no mājdzīvniekiem un beidzot ar savvaļas zvēriem. Suņi – ir vieni no šīs zīmes favorītiem, jo viņi iz uzticīgi saviem saimniekiem un atbalsta aktīvu dzīvesveidu. Strēlnieki mīl spēlēties ar suņiem, viņi dalīsies savā priekā ar šo mājdzīvnieku un vedīs pastaigāties, turklāt Strēlniekus var ieinteresēt arī dzīvnieku apmācība.

2. VĒZIS

Vēži ir mājās sēdētāji. Piespiest viņus iziet ārā ir visnotaļ grūti, it īpaši aukstā un lietainā laikā, taču ja Vēzim mājās būs suns, tad viņš noteikti par to rūpēsies – gan pastaigās vedīs, gan paglaudīs un pabaros. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti gādīgi jau pēc savas dabas. Suns stimulēs sava saimnieka aktivitāti, īpaši aktuāli tas ir tiem, kuri vēlas kustīgāku dzīvesveidu, lai noturētu sevi formā un atrisinātu liekā svara problēmas, jo gribot negribot – ar suni pastaigās noteikti nāksies iet!

3. AUNS

Auni ir ļoti enerģiski cilvēki. Viņiem ir vajadzīga kustība un straujš dzīves ritms. Šīs zīmes pārstāvji nekad nesēdēs bezdarbībā rokas klēpī salikuši, jo tas ir garlaicīgi, tāpēc suns viņiem varētu kļūt par ideālu kompanjonu. Kopā ar suni var doties skriet, braukt ar velosipēdu un skrituļslidām, ņemt viņu līdzi izbraukumos pie dabas.

4. DVĪŅI

Jautrība un dažādība – tā ir Dvīņu stihija. Suns mājās radīs vieglu haosu, kas ienesīs šīs zīmes pārstāvju mājās mazliet vairāk prieka un jautrības, turklāt Dvīņi un suņi taču nevar ilgi nosēdēt dīvānā, tāpēc ļoti ātri atradīs kopīgu valodu. Dvīņi dievina komunikāciju un jaunu iespaidu gūšanu. Ja viņi iegādāsies suni, tad viņus sagaida jaunas iepazīšanās ar citu suņu saimniekiem, jo pastaigu laikā taču tik viegli var uzsākt sarunu.

5. JAUNAVA

Tiek uzskatīts, ka Jaunava – tā ir zīme, kura labāk nekā citas sajūt tieši mājdzīvniekus, turklāt tas tā ir no dabas. Protams, Jaunavas nemīl nekārtību, ko suns mājās tomēr var radīt, taču fakts, ka viņas var iegūt uzticamu draugu, ir ļoti patīkams un atsver suņa radīto jucekli, jo suni taču var arī izdresēt un pieradināt pie kārtības.

Lasi vēl: Fen-šui prognoze 2018. gadam; darbs, mīlestība un veselība!

 

Pievienot komentāru