Recepte. Ingvera-citronu ievārījums – gards veids, kā stiprināt savu imunitāti!

Ziemas periodā par savu veselību ir jārūpējas dubultā, īpašu uzmanību pievēršot imunitātes stiprināšanai, tāpēc vēlamies iepazīstināt bezgala gardu veidu, kā to darīt!

Šoreiz esam jums sagatavojuši garda ingvera ievārījuma recepti. Kāpēc tieši ingvers?! Pirmkārt, ir ziemas sezona, kas nozīmē to, ka tieši šobrīd organismam daudz vairāk ir nepieciešamas vērtīgas vielas, bet ingvers ir ar tām pārpilns. Tas satur C, E, PP, K un B grupas vitamīnus. Otrkārt, ingvers samazina holesterīna līmeni asinīs, uzlabo sirds-asinsvadu sistēmas darbu, kā arī gremošanas procesus.

Sajaucot ingveru ar citiem veselīgiem produktiem, jūs iegūstat ļoti aromātisku un nedaudz asu pēc garšas ievārījumu. Tas ne tikai palīdzēs jums stiprināt veselību, bet arī pilnīgi noteikti iepriecinās jūsu garšu kārpiņas. Noteikti ir vērts pamēģināt, turklāt to pagatavot ir vieglāk par vieglu! Tikai 3 veselīgas sastāvdaļas un mazliet jūsu laika, bet gala rezultāts būs patiesi gards un veselīgs!

Lasi vēl: Recepte. Bezgala gards bumbieru ievārījums!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 100 g ingvers;
  • 3 citroni;
  • 0, 5 l medus.

PAGATAVOŠANA. 

Citronus smalki sagriež un sablendē. To visu var darīt jau burciņā.

Ingveru sarīvē un pievieno citronu masai.

Visu pārlej ar medu un kārtīgi samaisa.

Lai šis ievārījums nezaudētu savas vērtīgās īpašības, to nevar pakļaut termiskai apstrādei. Pateicoties konservējošajām medus īpašībām, uzglabāt šo ievārījumu var visnotaļ ilgi. Lai stiprinātu savu imunitāti, dienā pietiek apēst vienu tējkaroti ievārījuma.

Lasi vēl: Recepte. Bezgala gards bumbieru ievārījums!

Pievienot komentāru