5 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir ļoti neatkarīgas un stipras

Lauva

Viņa ir valdonīga un prasīga pret savu izredzēto. Lauvene sevi uzskata par vislabāko, tāpēc blakus būs tikai tāds, kurš ir viņas cienīgs, un kuram piemīt visas nepieciešamās īpašības. Aizskarot viņas pašcieņu, jūs uzreiz un visās krāsās uzzināsiet visu, ko viņa par jums domā.

Vīrietim nav viegli tādu dāmu iekarot. To var izdarīt tikai, pasniedzot viņai kādu ārkārtīgi dārgu dāvanu un pārliecinot, ka jūs uzskatāt viņu par dievieti. Turklāt vīrietim viņas acīs ir jāpaliek vīrišķīgam.

 

Jaunava

Viņa, tāpat kā lauvene, tiecas izvirzīt savam izredzētajam veselu prasību sarakstu, tomēr tas viņai netraucēs sarunāties ar kaut kādu neveiksminieku, ja Jaunava viņā saskatīs kaut ko interesantu. Jaunavas bieži ir ļoti vieglprātīgas, mīl iesaistīties strīdos, visam iebilst un visus kritizēt.

 

Svari

Viņa vienmēr ir pārliecināta par savu neatkārtojamību,viņai patīk uzmanība no vīriešu puses un skaļas kompānijas. Viņu ne tik ļoti uztrauc vīrieši, cik viņu apbrīns, kuru to var viņai sniegt. Visa viņas dzīve ir spēle, kura viņas pielūdzējiem ir jānovērtē. Sievietēm-svariem patīk greznība un viņas necieš nepatīkamus ikdienas pienākumus.

 

Skorpions

Dzīvot kopā ar meiteni-Skorpionu ir kā karā: vai nu bezierunu uzvara, vai arī mokpilna kauja un sakāve. Turklāt ar viņu var būt gan ļoti labi, gan arī ļoti slikti vienlaicīgi. Meitenei-Skorpionam ir vajadzīgs vīrietis ar ļoti stipriem nerviem un eņģeļa pacietību. Viņa var neilgi izlikties par mīļu un padevīgu, bet drīz vien viņas patiesā būtība vienalga parādīsies, un tad gan ies vaļā…Un vēl viņas ir šausmīgi greizsirdīgas.

 

Strēlnieks

Viņai piemīt vīrišķīgs raksturs. Sieviete-Strēlnieks reti izrāda maigumu un padevīgumu, tā vietā viņai patīk atrasties vīriešu kompānijās. Viņa dievina vīriešu uzmanību, un viņa ir gatava ar tiem flirtēt tieši mīļotā acu priekšā. Turklāt viņam nāksies ar to samierināties, jo viņa necietīs greizsirdības scēnas. Vīrietim visu laiku nāksies uzturēt viņas interesi pret viņu, savādāk viņa pavisam viegli pārslēgsies uz interesantāku variantu.

Pievienot komentāru