6 Zodiaka zīmes, kuras visu atliek uz rītdienu

4. Strēlnieks

Strēlniekiem vienmēr ir grandiozi plāni, taču tie vienmēr par plāniem tikai arī paliek. Ja viņiem šķitīs, ka realizācija prasa pārāk daudz laika un pūļu, viņi nedomājot atmetīs ar roku. Jā, Strēlniekiem patīk būt “pirmajās vietās”, tomēr viņiem tikpat labi arī patīk peldēt pa straumi. Slinkums un komforta zona ir divi galvenie atslēgvārdi, kāpēc viņi gandrīz nekad nesasniedz savus mērķus.

5. Ūdensvīrs

Šajā zīmē dzimušie cilvēki ir patiešām ģeniāli, taču problēma ir tajā, ka viņi ir tik ļoti paškritiski un tik ļoti baidās no tā, ka viņi cietīs neveiksmi un kļūdīsies, ka, galu galā, neko arī neuzsāk darīt, lai realizētu savus sapņus. Ar viņu talantu un domāšanu varētu gāzt kalnus! Taču viņiem pietrūkst pārliecības par sevi.

6. Zivis

Zivis vienkārši grib izpatikt citiem. Un šī vēlme ir tik spēcīga, ka viņi atrod jebkādu attaisnojumu tam, kāpēc “peld pa straumi” un nerisina savas problēmas. Zivis ir pat laimīgas, ka var atlikt un atlikt kaut ko… ka reizēm tas pārklājas ar putekļu kārtu un par to vairs nav jādomā. Diemžēl tas attiecas ne tikai uz praktiskām lietām, bet arī dažādu problēmu risinājumiem. Zivīm ir nepieciešama citu cilvēku sapratne un atbalsts. Tas ir ērtāk un “nesāpīgāk” kā peldēt pret straumi.

Avots:

Pievienot komentāru