7 lietas, kuras saprastu cilvēki, kam patīk skatīties debesīs.

“Kad man ir grūti ciest visus šīs pasaules muļķus, kad jūtu, ka mans ego rāda pārāk daudz, es dažreiz vēlā vakarā dodos ārā un klusējot skatos debesīs. Es lēnām apgriezos, lai varētu redzēt visus tos miljardus zvaigžņu, visas miljons galaktikas, visu to mērogu… un es pats sev domāju, cik nesvarīgi visi tie ir. ” – Kriss Mūrs (Chris Moore)

Ko mēs patiesi redzam, skatoties debesīs?
Kaut arī daži no mums atrod lielu garīgo nozīmi, citi nenovērtē debesu skatīšanās psiholoģisko nozīmi.

Lūk, dažas no tām lietām, ar ko var būt saistīti tie, kas bieži vien skatās debesīs.
1. Tev patīk cerība un brīvība.
Dziļi lūkojoties debesīs, tu vari atrast jaunu cerību izmisuma brīžos. Tev tiek piedāvāta iespēja piebremzēt, dziļi ievilkt elpu un paplašināt savu dvēseli, savienojoties ar dabu un apņemt brīvību.

2. Tu jūties īpašs.
Skatoties caur teleskopu, lai izpētītu Galaktiku, tu jūti, ka tā gaismas miljoniem gadu ceļo pa Visuma plašumu, lai tikti trāpītu tavā tīklenē. No visām vietām, kur tā būtu varējusi nokļūt, tā nolaidās uz šī gaiši zilā punkta, ko sauc par mājām.

3. Tas modina tavu ziņkāri.
Skatoties uz debesu ūdeņiem, tava ziņkārība un ziņkāre liek tev uzdot jautājumus. Kas tur ir? Vai tieša var būt durvis uz citiem Visumiem? Vai mēs esam vieni? Skatoties debesīs, tu nevar izbeigt uzdot jautājumus.

LASI ARĪ ŠO:Skatieties, kā reaģē puisēns, kas ieraudzījis tēvu pēc ilgas šķiršanās

4. Tu atrodi pilnību pasaulē, kurā mēs dzīvojam.
Kad lietas ap jums izskatās izplūdušas, neskaidras un nesakārtotas, tu vari pacelt skatienu un ieraudzīt elpu aizraujošu krāšņumu, kā arī kaut ko spēcīgu, lai atgādinātu, ka priekš tevis var būt labāks virziens, un lietas var pārvērsties no drūmām uz ideālām.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru