9 sāpju veidi, kuri tiešā veidā ir saistīti ar jūsu emocionālo stāvokli

Katram no mums pienāk tāds brīdis, kad kaut kas sāk sāpēt. Jā, pārsvarā tas skar vecāka gada gājuma cilvēkus, taču arī reizēm sāpes mūs pārsteidz pavisam nesagatavotus un bez skaidri redzama iemesla! 

Iemesls patiesībā ir vienmēr, tāpēc lai arī mēs domājam, ka esam pavisam veseli un mums nekas sāpēt nevar, tā nebūt nav, jo ļoti daudzi sāpju veidi ir saistīti ar mūsu pašu emocionālo stāvokli. Kā saka – viss rodas galvā! Šajā rakstā esam apkopojuši 9 sāpju veidus, kuri patiešām ir ļoti cieši saistīti ar mūsu emocionālo stāvokli!

Lasi vēl: 10 vērtīgākās tomātu īpašības; palīdz uzlabot ne tikai cilvēka fizisko, bet arī psihisko stāvokli!

 

1. Galvassāpes

Galvassāpes izraisa stress, ko dienas laikā esat pārdzīvojuši vai piedzīvojuši. Atvēliet laiku tam, lai atslābinātos un kaut nedaudz noņemtu stresu. Katru dienu vismaz mazliet centieties relaksēties!

2. Sāpes kaklā

Ja jums rodas nepatīkamas sāpes kaklā, iespējams, ka jums ir problēmas piedot sev vai kādam citam cilvēkam. Līdzko izjūtat sāpes kaklā, iedomājieties uzreiz par to, kas jums sevī vai šajos cilvēkos patīk, un centieties viņiem piedot.

3. Sāpes plecos

Sāpes plecos var liecināt par to, ka jūs pašlaik uz saviem pleciem nesat lielu emocionālo nastu. Tur arī ir radies šis teiciens. Centieties samazināt sev uzlikto nastu vai lūdziet sabiedroto palīdzību to risināšanā. Atrodiet laiku sev un arī citiem cilvēkiem, nevis tikai dzīves problēmām.

4. Sāpes muguras augšdaļā

Sāpes mugurā var liecināt par to, ka jums pietrūkst emocionālā atbalsta. Iespējams, ka jūtaties nemīlēts un nevēlams. Ja jūs esat vientuļš, beidzot ir pienācis laiks doties uz kādu randiņu!

5. Sāpes muguras lejasdaļā

Sāpes jostas vietā var liecināt par to, ka jūs pārāk daudz satraucaties par naudu. Varbūt ir pienācis īstais laiks pajautāt savam darba devējam algas pielikumu vai arī sākt plānot savus tēriņus.

6. Sāpes elkoņos

Sāpes elkoņu locītavās var liecināt par jūsu pretošanos dažādām pārmaiņām dzīvē. Ja jums ir raupjas rokas, iespējams, ka arī dzīve jums nav no tām vieglākajām. Pieņemiet kompromisu un atvieglojiet savā dzīvē visu.

7. Sāpes rokās

Sāpes rokās liecina par to, ka nespējat attiekties pret cilvēkiem tā, kā to vajadzētu darīt. Padomājiet par jaunu draugu ieviešanu, dodieties pusdienās ar saviem kolēģiem un izveidojiet jaunus kontaktus.

8. Sāpes gurnos

Sāpes gurnos var liecināt par to, ka ļoti baidāties kustēties. Gūžas locītavā esošās sāpes var norādīt uz to, ka nepadodaties attīstībai un pārmaiņām. Varbūt esat pārāk uzmanīgi lēmumu pieņemšanā.

9. Sāpes ceļgalos

Sāpes ceļgalos var liecināt par to, ka jums ir pārāk liels ego, turklāt nemitīgi par to domājat. Samierinieties ar to, ka jūs esat tāds pats mirstīgais, kā visi pārējie!

 

Pievienot komentāru