Latvijas hokeja izlases horoskops; dominē 3 Zodiaka zīmju pārstāvji!

Pasaules hokeja čempionāts rit pilnā sparā uz priekšu, turklāt Latvijas hokeja izlase šogad rāda izcili labu sniegumu, kas pilnīgi noteikti priecē! 

Šis čempionāts mums ir iesācies patiešām veiksmīgi, atrodamies savas grupas tabulas augšgalā! Cerēsim, ka mums izdosies šo pozitīvo vilni noturēt un arī turpmākās spēles mums nesīs uzvaru!

Šajā laikā ļoti daudz kas ir par un ap hokeju, tāpēc arī mēs izdomājām nedaudz dziļāk papētīt pašus Latvijas izlases spēlētājus, noskaidrojot to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji tad ir vislabākie hokejisti! Izrādās, ka pusi mūsu hokeja izlases sastāda tikai 3 Zodiaka zīmju spēlētāji! Kuri tie ir? Kuri ir visspēcīgākie hokejisti? Auni, Lauvas vai varbūt Skorpioni?!

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Vērsis ir vislabākā Zodiaka zīme

 

AUNS

Latvijas hokeja izlasē spēlē divi Auniņi – Oskars Cibuļskis un jaunais vārtsargs Elvis Merzļikins, kuram mums pilnīgi noteikti jāpateicas par teicamo spēli, jo bez viņa palīdzības mēs noteikti nebūtu sasnieguši tik labus rezultātus jau pašā čempionāta sākumā! Bildē redzami abi censoņi darbībā!

 

VĒRSIS

Arī Vērši mūsu izlasē ir tikai divi – Ralfs Freibergs un Kaspars Daugaviņš, kuriem tad arī šī čempionāta nobeigums (cerams, ka Latvijas hokeja izlasei ļoti veiksmīgs) būs arī tāda kā dzimšanas dienas dāvana, jo tās šiem abiem censoņiem ir ar vienas dienas starpību – 17. un 18. maijā! Sveicam šī mēneša jubilārus!

 

DVĪŅI

Arī šeit nekas nemainās – Latvijas hokeja izlasē spēlē divi Dvīnīši! Arī šī mēneša jubilārs, kurš savu dzimšanas dienu atzīmēs 30. maijā – vārtsargs Ivars Punnenovs, kā arī uzbrucējs Vitalijs Pavlovs! Vai viņi ir līdzīgi viens otram?!

         

 

VĒZIS

Vēži ir īpaši. Arī šajā gadījumā, jo Vēzītis mums ir tikai viens – Roberts Bukarts!

 

LAUVA

Lauvas, Lauvas, Lauvas! Ko mēs darītu bez spēcīgajām Lauvām mūsu hokeja izlasē?! 1/4 Latvijas hokeja izlases spēlētāju ir dzimuši tieši šajā Zodiaka zīmē – Artūrs Kulda, Frenks Razgals, Uvis Balinskis, Māris Bičevskis, Teodors Bļugers un Jānis Jaks, kuram gan dzimšanas diena ir 22. augustā, kas nozīmē to, ka viņā pilnīgi noteikti ir arī kaut kas no Jaunavas, taču tīri teorētiski viņš ir pieskaitāms Lauvām!

 

JAUNAVA

Bet Jaunavas… arī Jaunavas mūsu izlasē ir tikai divas – uzbrucējs Gints Meija un aizsargs Kristofers Bindulis!

 

SVARI

Arī Svari ir tikpat īpaši kā Vēži – no katras zīmes pa vienam hokejistam! Svaru zīmi pārstāv Miks Indrašis!

Lasi vēl: HOROSKOPS: kurā Latvijas pilsētā tev vajadzētu dzīvot?!

 

SKORPIONS

Skorpioniem laikam labāk padodas kādas citas nodarbes, jo mūsu hokeja izlasē nav pilnīgi neviena šīs zīmes pārstāvja!

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieks mums ir tikai viens – vārtsargs Jānis Kalniņš!

 

MEŽĀZIS

Latvijas hokeja izlasē spēlē trīs čakli un spēcīgi Mežāži – Rihards Bukarts, Zemgus Girgensons  un Gunārs Skvorcovs!

 

ŪDENSVĪRS

Un arī Ūdensvīru mūsu izlasē ir vesels lērums – Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Jānis Sprukts un Andris Džeriņš, kuram dzimšanas diena ir visu mīlētāju jeb Valentīndienā!

 

ZIVIS

Protams, ka arī Zivis ir īpašas, un tāda mums ir tikai viena – uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš savu dzimšanas dienu svin 28. februārī! Labi, ka ne 29. februārī, jo tāds ir tikai ik pēc četriem gadiem!

Pievienot komentāru