Jūs varētu jautāt: Vai tas maz ir iespējams? Mēs sakām: Jā, ir!
Noteikti pamēģini šo gardo picas recepti, kura nekaitēs tavai figūrai!
Jums vajadzēs:
2 paprikas
1 olu
500 g vistas filejas
100g mocarellas siera
4 tomātus
1 sīpolu
maltos piparus
4 ēdamkarotes olīveļļas
tējkaroti sāls
lociņus
2 ķiploka daiviņas
2 lauru lapas
Pagatavošanas gaita:
Mīklas pagatavošanai – smalki sagrieziet vistas fileju, sajauciet ar olu un 0,5 g sāls.
Tad uzsildiet cepeškrāsni uz 180 grādiem. Uz cepamā papīra uzklājiet mīklu un cepiet 7-10 minūtes.
Mērces pagatavošanai – uzvāriet ūdeni un tajā iemērciet 3 tomātus uz dažām sekundēm. Nomizojiet tomātus un smalki sagrieziet. Smalki sagrieziet sīpolus un ķiplokus. Ar blendera palīdzību sajauciet tomātus, ķiplokus un sīpolus vienā masā tā, lai sanāktu tomātu pasta.
Kastrolī uzkarsējiet olīveļļu, pievienojiet pagatavoto tomātu pastu, lauru lapas, piparus un sāli pēc garšas. Vāriet pastu uz nelielas uguns pus stundu, līdz tā iegūst viendabīgu masu.
Pildījuma pagatavošanai – sagrieziet lociņus, tomātu un papriku, sarīvējiet sieru.
Izņemiet mīklu no cepeškrāsns, ieziediet to ar pašu gatavoto tomātu pastu, apkaisiet ar sieru un salieciet dārzeņus. Cepiet vēl 15 minūtes.
Lai labi garšo!