Mīlestības horoskops no 5. līdz 11. novembrim – kāds tevī var iemīlēties!

Ielūkosimies šīs nedēļas mīlestības horoskopā, kas palīdzēs mums radīt to nākotni attiecībās ar mīļoto cilvēku, kuru mēs vēlamies, kā arī pateiks priekšā, kā apiet šķēršļus un atrast īsāko ceļu uz harmoniju mīlestībā.

AUNS

Šajā nedēļā Auniem tiks pievērsta pastiprināta uzmanība. Jums pilnīgi noteikti vajadzētu aizdomāties par to, kā pavadīt vakaru kopā ar mīļoto cilvēku divvientulībā, jo viņš noteikti pamanīs jūsu pievilcību un centīsies būvēt plānus nedēļas nogalei kopā ar jums. Pievērst uzmanību savam partnerim ne tikai var, bet arī vajag, jo viņš nedrīkst sajusties vientuļš. Brīvie Auni var gaidīt liktenīgu tikšanos.

VĒRSIS

Vēršiem pirmajā nedēļas pusē vajadzētu tikt galā ar nesaskaņām attiecībās, it īpaši tādā gadījumā, ja jūsu partneris ir Skorpions vai Mežāzis. Ja jūs to neizdarīsiet tagad, tad šī nesaprašanās ievilksies uz diezgan ilgu laiku. Brīvajiem Vēršiem nekādi pārsteigumi privātajā dzīvē nav gaidāmi.

DVĪŅI

Dvīņiem šajā nedēļā vajadzētu ieklausīties savā partnerī un beidzot rīkoties tā, kā grib viņš. Tāpat vajadzētu piestrādāt pie savas impulsivitātes un atcerēties, ka attiecības vienmēr ir kompromiss. Visi svarīgie lēmumi šajā nedēļā jāpieņem jūsu otrajai pusītei. Brīvie Dvīņi var rēķināties ar kādu romantisku randiņu.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā vajadzētu nedaudz atslēgties no darba un pavadīt laiku ar savas otrās pusītes vecākiem. Jums vajadzētu nodrošināties ar labu noskaņojumu un sarīkot nelielus svētkus mīļotā cilvēka ģimenes lokā. Esiet pārliecināti, ka šāda rīcība nepaliks bez uzmanības. Brīvie Vēži var gaidīt zvanu no pagātnes.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru